Pare, Dobitak, Novac, Dolari, Lutrija
Shutterstock
Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Kada bi Vam neko rekao da treba da odaberete između novca i voljene osobe, šta biste odabrali? Verovatno niste sigurni koji je tačan odgovor, ali tačnog odgovora i nema. Tačno je ono što Vama odgovara.

U ovom tekstu ćemo se baviti osobama rođenim u znacima kojima je novac ispred ljubavi. Proverite da li ste među njima...

PROČITAJTE JOŠ:

Bik

Kada bi Bikovi mogli da odaberu i novac i ljubav, odabrali bi oba. Ipak, ako imaju izbor, onda je novac bitniji.

Nikad im nije lako, ali znaju da se od ljubavi ne živi.

Bikovi gledaju na novac kao na stabilnost, na neku podlogu za život, za njihovu nezajažljivu potrebu da budu hedonisti u svakom trenutku, na svakom mestu. Nikad ne mogu da se oslone na partnera jer ne veruju da postoji neko dovoljno jak za njih, sem ako nije u zemljanom znaku rođen, pa onda se opet vraćaju svojoj 'prvoj ljubavi' - novcu.

Lav

Lav za sebe želi samo najbolje i najskuplje. Ipak, ljudi su tu, podrška može da bude partner, ali ako Lav kupi neku stvar ipak će stvari ostati, čak i ako partner ode...

Voli da ugađa sebi i ne štedi kada treba da zadovolji svoje potrebe. 

Strelac

Strelac nije ljubitelj veza. Štaviše, ako ste ikad bili u vezi sa njim ili znate nekog ko jeste, znate da se on plaši vezivanja.

Ipak ako mora da bira između ljubavi, partnerstva ili novca, neće se dvoumiti ni sekund. Njemu je novac izvor zabave i uvek je srećan kad ga ima, iako ga brzo troši.

Ne voli da zavisi ni od koga, pa kad bude izabrao ljubav, mora da bude partner veoma posebna osoba, jer se Strelac ne da lako.

Blizanci

Zabavno je biti u vezi, ali ipak, ako imaju novca mogu da kupe sebi sve što žele i da budu srećni stalno.

U ljubavi nema garancija. Na novac gledaju tako kao da će uvek biti tu za njih, kao da im je prijatelj. Nije da je to netačno, ali sa njihove tačke gledišta.

Nekad im je lakše da se posvete poslu i zaradi, jer u ljubavi ipak moraju da se obavežu, što ne moraju kad je u pitanju novac.

Blizanci su velika deca i nikad ne odrastaju pa su im finansije izvor zabave, zato se bolje osećaju kad imaju stabilan posao, a ljubav će već doći kad joj je vreme. 

Novac, zarada, pare, evri, makro

Shutterstock, ilustracija

Novac, Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Jarac je veoma praktičan. Njemu je bitno da je sve stabilno u poslovnom životu, da je finansijska situacija stabilna, pa onda tek može da razmišlja o ljubavi.

Dok se ne steknu svi uslovi za idelan život, novac je na prvom mestu, ma koliko to proračunato izgledalo.

Čak i kad ulazi u neku vezu proveriće kako partner tj. potencijalni partner stoji sa finansijama i kako napreduje u karijeri. Smatra da to svakom mora da bude primarno. Jarac se vezuje za jednu osobu u toku života, eventualno dve, tako da će do tog izbora uvek na prvom mestu biti samo zarada.

Ipak, kod njega nije kao kod ostalih znakova novac izvor zabave ili sreće, već on bira posao i uspeh da ne bi brinuo previše o ljubavi dok ne mora. Kako bi drugačije bilo kod Jarca, nego praktično?