Prazan novčanik
Shutterstock
Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Osim na drugima, škrtci štede i na sebi i često se grizu i zbog najmanjeg troška koji nije nužan. Njih možete prepoznati i po njihovom znaku zodijaka, a najčešće je reč o sledećim znacima.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Bikovi su jako šarmantni i popularni u društvu, a to znaju i jako dobro da iskoriste. Uvek izmanipulišu druge da ih časte pićem ili večerom, zbog čega nikad nemaju grižu savesti, piše index.hr. Ipak, oni na sebe vole da potroše koje dinar više, a štede na primer, na poklonu za rođendan svog prijatelja.

Događa se da ne možemo da pronađemo telefon, novčanik, ključeve

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Devica

Device su neverovatno organizovane oko svakog dinara koji potroše i oštro osuđuju one koji ne vode računa o svojim finansijama. Nikada ne troše ako baš ne moraju i vole da ih smatraju pametnim štedišama iako su, zapravo, poprilično škrti.

Blizanci

Blizanci su opsednuti trošenjem na vlastite užitke, zbog čega svi drugi u njihovom životu ispaštaju. Poput Bikova, zbog dobrog statusa u društvu uvek uspeju da iskamče besplatno piće ili večeru, a često će i slagati da nemaju samo kako bi ostavili novac po strani za novi komad odeće ili nakita.

Ova 4 horoskopska znaka rođena su da budu lideri i velike vođe!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 06.11.2019. 11:38 Ne mogu svi biti vođe, ali ovi horoskopski znakovi prednjače Foto: Shutterstock, ilustracija Postoje ljudi koji su u svakom trenutku spremni za kovanje planova, preuzimanje inicijative i rizike do cilja. Ovi znakovi Zodijaka zbog svog karaktera imaju veće predispozicije da budu vođe.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!