NEPRIKOSNOVENE ZAVODNICE! Ovo su najšarmantnije žene u Horoskopu, mogu osvojiti SVAKOG MUŠKARCA!

Ove dame, osim lepotom i harizmom, osvajaju svojim besprekornim ponašanjem, dobrotom i inteligencijom.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto, šešir
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako su neke od njih vrlo tajanstvene i povučene, žene rođene u sledeća 4 horoskopska znaka mogu osvojiti baš svakog muškarca.

 

Vaga

Vage su osobe koje sebe smatraju vrlo dragocenim, a tako se ponašaju i prema drugima. Uvek su u centru pažnje, lepo se odevaju, te zrače pozitivnom energijom. Iako su vrlo pažljive prema sebi, istovremeno im samokritičnost pomaže da se neprestano usavršavaju kako bi zadovoljile i najviše standarde. Žene rođene u znaku Vage najviše privlače umetnici, a najmanje su zainteresovane za pravnike i matematičare. Ova 4 znaka su majstori FLERTA, odlepićete za NJIM a toga nećete biti svesne!

Devica

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, ali pred ljudima kojima mogu verovati potpuno se opuste. Uvek paze na ponašanje, a razne umetnosti velika su im ljubav. Device lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je vrlo jednostavno osvojiti ga u kratkom roku. Žene u ova TRI horoskopska znaka su stvorene za brak!

Žena, devojka, moda, trend, stil, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Žene Jarci u očima muškaraca izgledaju savršeno zato što imaju nenadmašivu sposobnost da prekriju sve svoje nepravilnosti. One su najjače žene među svim znakovima i gotovo nikada ne pokazuju svoje slabosti jer ne žele ispasti gubitnice u tuđim očima. Žene rođene u ovom znaku instantno privlače muškarca kojeg žele, a njihova visoka inteligencija i strpljenje omogućavaju im da lako izmanipulišu koga god žele. Ako ih povredite ili izneverite, ostaviće vas u trenu. Trojka daje optimiste, sedmica buntovnike, a evo ko će ceo život imati PROBLEME SA ZDRAVLJEM

Ribe

Snaga Riba je u njihovoj slabosti. Iako zvuči kontradiktorno, njihova krhkost i nežnost privlače muškarce koji ih žele zaštititi i voleti. Vrlo su šarmantne i neodoljive, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet. Žena Riba očekuje da će se muškarac prema njoj ponašati kao kavaljer jer će u suprotnom nastaviti dalje sa potragom. Horoskop otkriva kako da osvojite BRDO PARA! Ovo su vaši SREĆNI BROJEVI!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi