Raskid, prevara, par, svađa
Shutterstock, ilustracija
Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac i Strelac

Ova dva znaka u potpunosti su različita. Osobe rođene u znaku Jarca vrlo lako se razočaraju i, mada govore kako im ljubav nije najvažnija stvar, san im je da pronađu svoju srodnu dušu.

PROČITAJTE I:

 

Lav i Ribe

Lavovi vole da se u potpunosti predaju svom partneru, ne podnose jadikovke i pesimizam pa bi iz veze s Ribama izašli razočarani i frustrirani.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija i Bik

Vodolija je znak koji uvek teži svojoj slobodi i neopterećenosti. Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za nju jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav na duge staze, predanost, mir i odanost. Škorpion ne može da pruži ništa od toga jer je izuzetno pesimističan, lenj i neobazriv.

PREPORUČUJEMO:

 

Ovan i Devica

Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, neopterećene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Zato je Devica loš izbor za Ovna, zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti.

Svađa, rasprava, tuča

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bik i Blizanci

Iako su Bikovi sjajan materijal za vezu i vrlo su tolerantni, ni oni ne mogu da trpe svakoga. Blizanci se teško skrase i primire, pa odan znak poput Bika mogu samo da dovedu do ludila.

Rak i Strelac

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu naći u Strelcu. Raku je potreban neko ko će se oko njega truditi i pokazati mu prave emocije i ljubav.

Ova tri znaka očekuje pakleno težak period u vladavini Vage!

AUTOR: Lovesensa/M.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 09:32 Vladavina Vage počela je 23. septembra i trajaće sve do 23. oktobra 2019. godine, piše Lovesensa. Foto: Shutterstock, ilustracija U astrologiji je vrlo važno tumačenje elemenata. Element Vage je vazduh, a to znači da vodene horoskopske znakove očekuje nestabilan period.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!