STALNO GLUMATAJU I OKREĆU SVE U SVOJU KORIST Ovo su 3 NAJLICEMERNIJA horoskopska znaka! Dobro ih se čuvajte!

Ova 3 znaka iz dana u dan se pretvaraju da su nešto što nisu, a to čine tako vešto da ćete ih teško uloviti. Veliki su glumci i lažni prijatelji.

Kafić, restoran, drugarice, ogovaranje, piće, sok
Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Oni se neprestano pretvaraju da im je stalo do drugih, a opsednuti su isključivo sobom. Stalno menjaju prijatelje, a često ih i vređaju i ismevaju.

 

Vaga

Vage su jedan od najpozitivnijih znakova u horoskopu. Trude se da udovolje baš svima, ali često zanemaruju dugogodišnje prijatelje, misle neki astrolozi. U želji da ih svi obožavaju, gube istinske prijatelje, a zauzvrat dobijaju kratkoročna prijateljstva iz koristi.

BEŽE OD PROBLEMA I RAZGOVORA! Teško vama ako ste u vezi sa OVIM horoskopskim znakom!

Strelac

Iako većina misli da su u pitanju divni prijatelji, iskreni i odani, neki astrolozi ne misle tako. U početku će vam se činiti da ste pronašli savršenog prijatelja, ali to se može promeniti preko noći. Strelcima svaka osoba koja im ne donosi nove pustolovine i uzbuđenja u život – vrlo brzo dosadi i nemojte se začuditi ako vam okrenu leđa bez objašnjenja.

NAJTAČNIJI HOROSKOP NA SVETU! Otkrivamo koga čeka veliki uspeh, ko će teško oboleti, a ko uskoro pronalazi svoju srodnu dušu

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi