Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Shutterstock
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Muškarci u znaku Ovna su veoma temperamentni i ne biraju sredstva da osvoje ženu do koje mu je stalo. Ne mare za mišljenja okoline i najčešće dolaze do svoh cilja jer ih krasi upornost i duhovitost.

PROČITAJTE JOŠ:

Spreman je čak i da svojoj dragoj pozvoni na vrata usred noći i obraduje je čvrstim zagrljajem. Koristi svaki trenutak da bude pored nje i da je iznenadi nekim lepim gestom. Vole da dominiraju, da budu apsolutni vladari ženinog srca i slabi su na ženske suze. On ima neverovatan avanturistički duh i spreman je da uplovi u nepoznate vode očas posla.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan je muškarac kome treba neko ko će da mu odgovara u njegovom romantičnom entuzijazmu ili će mu postati dosadno. Jedinstvena sposobnost da brže preboli tugu od drugih znakova je njegov pokretač. Kada im neko zapadne za oko brzo će reagovati. Ipak da bi zadržali pažnju ovna morate biti isto toliko energični i uzbudljivi kao i on.

Osobe rođene u znaku ovna su izuzetno strastvene i obožavaju avanturu. Kada vatra gori, ona zaista gori. Strastvene veze su karakteristične za ovna. Ali kad je ljubav prava, obično je za ceo život. Dokle god postoji puno adrenalina i uzbuženja da im pumpa krv u vene veza će biti jaka i dugotrajna.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija