Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Vaš posao nije ono što ste želeli i sve više u njemu nalazite probleme. Razmišljate da ga promenite. Spremni ste da okrenete novi list i da se posvetite novim mogućnostima na ovom polju.

LJUBAV: Iako je ljubav još tu, svađe sa partnerom su sve češće. Moraćete da poradite na komunikaciji ako želite da sačuvate to što imate. Važno je da budete spremni na kompromise.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima koje bi mogle da vam budu problematična tačka danas. takođe, možete da budete skloni i problemima sa glavoboljom.

BIK

POSAO: Postoji mogućnost da ćete poželeti da napustite radno mesto i potražite novi posao. Ako to uradite, ubrzo će vam se otvoriti nove mogućnosti na polju posla.

LJUBAV: Sve više dobijate osećaj da voljena osoba krije nešto od vas. Sve što čujete od nje počinjete da uzimate sa rezervom i deluje vam da se na nju ne možete osloniti.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su naglašene kod vas pa je važno da o zdravlju povedete računa u ovom periodu, kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija.

BLIZANCI

POSAO: Po pitanju zarade vam neće sve poći po planu i ostvarićete je teže nego što ste zamišljali. Važno je da ipak ne odustajete i da ne gubite motivaciju.

LJUBAV: Osećate veoma jaku povezanost sa trenutnim partnerom i vaše emocije su stabilne. Čini vam se da ćete dugo ostati zajedno i spremni ste da uložite mnogo u tu vezu.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima. Očekuje vas period u kojem će i za vaše zdravlje biti na neki način važno da se opustite i da pokažete da ste spremni da budete aktivniji.

RAK

POSAO: Da biste se dokazali pred nadređenima i zasenili ostale kolege, danas ćete dati maksimum u svemu što radite. Očekuje vas povoljna situacija na poslovnom polju.

LJUBAV: Ne osećate se dovoljno bliskim da pred partnerom pokažete baš sve svoje emocije i misli, ali on za sad toga nije svestan. Moguće je da se ponašate prilično rezervisano.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja kod vas danas. generalno ćete se osećati nekako malaksalo i bićete skloni problemima na polju zdravlja, pa se čuvajte.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Sve što vamje važno danas ćete morati sami da rešite. Nećete se oslanjati na bilo koga iz svog poslovnog okruženja. Imate osećaj da nikome ne možete da verujete.

LJUBAV: Današnji dan je povoljan za početak veze. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, bilo bi dobro vreme da joj to priznate i da napravite prvi korak ka zbližavanju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma kako biste mogli da pomognete normačan rad nervnog sistema. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim zdravstvenim problemima.

DEVICA

POSAO: Uspeli ste uz puno truda da isterate baš ono što ste želeli iako je na tom putu bilo mnogo prepreka. Sad je na vama da to što bolje iskoristite i da se posvetite poslu.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo do kog ćete verovatno doći preko prijtelja. Otvaraju vam se mogućnoti za novu vezu. Spremni ste da pokažete naklonost ka novoj osobi.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost u leđima. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Značiće vam da se na ovom polju prepustite rukama stručnjaka.

VAGA

POSAO: Period koji vam sledi je jako dobar po pitanju posla. Sve što već dugo radite će konačno dobiti opšte priznanje. Spremni ste da se posvetite prilikama za napredovanje.

LJUBAV: Danas ćete pokazati još jednom voljenoj osobi da nije pogrešila što je izabrala baš vas. Vaša strastvenost i nežnost je uvek ponovo osvajaju i vaš odnos ostaje dobar.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju vaše zdravlje. Sudbina vam je sada naklonjena.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas se osećate umorno i nemate dovoljno energije da se nosite sa povećanim obimom posla koji vas danas očekuje. Moguće je da ste prilično bezvoljni.

LJUBAV: Ne osećate da u vašem braku išta treba da se menja. Veoma ste zadovoljni svakodnevicom koju delite zajedno i spremni ste da uživate u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete biti skloni anemiji. Pred vama je period u kojem je zdravlje oslabljeno.

STRELAC

POSAO: Danas je dobar dan po pitanju posla. Lako ćete uspeti da izvršite sve zadatke koji se nađu pred vama. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena sada.

LJUBAV: Dan pred vama je bogat emocijama. Budite iskreni i prepustite im se. Uživaćete sa voljenom osobom u trenucima koje delite zajedno. Spremni ste za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja! Možete da očekujete da će vam situacija na ovom polju biti sasvim stabilna. Očekuje vas povoljan period za zdravlje.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Razmišljate o upuštanju u nove poslovne poduhvate koji zahtevaju velika ulaganja, ali obećavaju dobit na duže staze. Možete da očekujete dobru fazu na ovom polju.

LJUBAV: Vodićete važan i ozbiljan razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Ona će do neke mere odlučiti vašu zajedničku budućnost, kao da su sada neke stvari u njenim rukama.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete i kako se hranite jer biste mogli da budete skloni problemima sa varenjem. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim preokretima na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Obavezama se posvećujete sa mnogo motivacije i ništa vam ne pada teško. Očekuje vas povoljan dan za zaradu. Budite spremni da se posvetite svim svojim planovima.

LJUBAV: U periodu koji dolazi ćete biti spremni da se otvarate po pitanju emocija i mogućnost da će vam to doneti novu vezu je velika. Spremni ste da se posvetite svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Glavobolja je moguća kod vas u narednom periodu. Očekuje vaas faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa zdravljem. Izbegavajte naprezanje i nerviranje.

RIBE

POSAO: Posle današnjeg uspeha raspoloženje u vezi vašeg posla će se promeniti. Pristupaćete mu sa više energije i motivacije. Očekuju vas uskoro neke dobre vesti na polju finansija.

LJUBAV: Da ne biste prešli preko svog ponosa, često povređuete svog partnera iako ga veoma volite. Razmišljajte više o njegovim osećanjima i potrudite se da se posvetite vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Proverite stanje hormona i potrudite se da uradite ono što je do vas kako bi na ovom polju ostvarili stabilnije stanje. Idite na redovnije lekarske kontrole.