Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovan

Očekuje vas jako važan period za vaš posao: imaćete dosta bitnih promena i novih dešavanja. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati probleme i zahlađenje. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj će se vraćati stari, hronični problemi, a možete da budete skloni i tegobama vezanim za kičmu.

PROČITAJTE I:

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

 

Bik

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neke velike planove koje ste imali na poslovnom polju. Emotivno ne želite nikome da se predate, sloboda vam je sada imperativ. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati dobro stanje. Prija vam bavljenje sportom, vežbanje, joga, meditacija i svaki oblik rekreacije u prirodi.

Blizanci

Finansijsko polje vam je nestabilno prikazano, napravite jedan korak napred, nazad dva i tako ukrug. Na polju ljubavi vas očekuju problemi i nezadovoljstvo u vezi. Kada je u pitanju zdravlje, urogenitalni trakt mogao bi da vam bude veoma osetljiv, skloni ste raznim upalama, infekcijama i veoma ste osetljivi. Pazite na svoje zdravlje.

Rak

Postoje neke važne stvari koje treba da razrešite na poslovnom polju u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav, sa partnerom razmišljate o braku i zajedničkom životu. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati manje hormonalne smetnje ili probleme vezane za štitnu žlezdu, ali i za bubrege. Idite na redovne lekarske kontrole.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav

Očekuje vas period u kojem ćete biti maksimalno posvećeni poslovnim obavezama kojih će biti u velikom broju. Na polju ljubavi vas očekuje neki problem koji morate da razrešite sa voljenom osobom. Zdravlje vam takođe nije sjajno, imunitet može da vam bude oslabljen pa ćete biti skloni raznim problemima na ovom polju.

Devica

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati priliku da završite bitne poslovne obaveze i zatim da se malo opustite. Na polju ljubavi imate nov susret sa osobom koja će biti veoma značajna za vašu budućnost. Kada je u pitanju polje zdravlja, imaćete manje tegobe vezane za srčani sistem. Trebalo bi da idete na redovne lekarske kontrole.

Vaga

Očekuje vas period preispitivanja nekih poslovnih odluka. Ako se bavite privatnim poslom, vreme je za promene. Na polju ljubavi vas očekuje stabilna situacija u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa bešikom, možete da budete skloni prehladi i generalno vam je osetljiv donji stomak.

Škorpija

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati bitno potpisivanje ugovora i važne dogovore na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas neko zanimljivo priznanje od strane voljene osobe. Na polju zdravlja bi trebalo da budete generalno dobro. Stabilna vam je situacija i zadovoljni ste svojim stanjem.

PROČITAJTE I:

 

Strelac

Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da povećate svoju zaradu. Polje novca vam se jako dobro aktivira. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi. Moguće je da ćete biti skloni prehladama ili infekcijama vezanim za grlo i sinuse.

Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije na poslovnom polju koje nećete lako rešiti. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete želeti ozbiljnu vezu, ali vam neće biti lako da do nje dođete. Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavoboljom, sa pritiskom i sa očima. Posetite lekara za svaki slučaj.

Vodolija

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati neke nedoumice i da ćete imati neke probleme. Kada je u pitanju ljubav, sigurni ste u svoja osećanja pa ih lako i pokazujete. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa nesanicom, moguć je i višak energije. Prijalo bi vam da redovno vežbate i da budete fizički aktivni.

Ribe

Možete da očekujete da ćete imati povoljnu nedelju i da će vam poslovi ići uobičajenim tokom. Na polju ljubavi vas očekuje dobra situacija, voljena osoba vam pokazuje svoja osećanja i nežnost. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme zbog nervoze. Važno je da nađete način da se relaksirate.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija