Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Shutterstock
Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Gledajući brojne romantične komedije, verovatno ste očekivali sličan scenario i u vašem ljubavnom životu. No, nemojte se iznenaditi ako "zaglavite" s partnerom kome su večere uz sveće, ogromni buketi ruža i sitna iznenađenje potpuna nepoznanica i misterija. Posebno ako vaš partner pripada nekom od pet horoskopskih znakova koji su na glasu kao najmanje romantični:

PROČITAJTE I:

 

Vodolija

Inteligentni su i kreativni, ali nisu previše emotivni pa svoju kreativnost ne koriste kako bi pripremali romantična iznenađenja. Žao nam je, ali čak i ako vas odluči zaprositi, vaš partner verovatno neće kleknuti niti vam pripremiti filmsku scenu za pamćenje. A i Dan zaljubljenih bi mogao zaboraviti.

Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Evo kako da vašem dečku RASPALITE maštu po savetu astrologa!

AUTOR: Cosmopolitan/M.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 11:06 Svaki horoskopski znak na drugačiji način uživa u seksu. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Muškarci su inače vizuelna bića, a pogotovo muškarac u ovom znaku zodijaka. Prema tome, sigurno nećete pogrešiti ukoliko odlučite da vašeg dragog u znaku Ovna iznenadite nekim seksi donjim vešom.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku nemaju dovoljno koncentracije, volje ni vremena za romantične poduhvate. Osim toga, često su toliko pod stresom da vam dokažu svoju ljubav da to u panici naprave na najmanje romantičan način koji možete zamisliti.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Oni su strastveni, ali nežnost i romantika im nisu jače strane. Ne vole romantiku jer su za njih to isforsirani, već viđeni načini dokazivanja ljubavi.

PREPORUČUJEMO:

 

Devica

Device su ustvari romantične, ali na neki samo njima razumljiv način. Umesto da vas obasipaju cvećem ili organizuju izlete, pripadnici ovog znaka će se uvek brinuti za vas i pomagati vam kada god je to moguće.

Jarac

Po prirodi su brižni, ali kupovanje sveća, medvedića, cveća i sličnih stvari je za njih bacanje novca. Osim toga, ne vole stres i osećaj pritiska koji često obeležavaju organizovanje romantičnih iznenađenja.

Đakuzi, kada, kupanje, romantika, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati