Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Shutterstock, ilustracija
Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vladavina Škorpije počela je 23. oktobra i traje sve do 23. novembra, a evo kojoi znakovi Zodijaka očekuje rizičan period, piše Lovesensa.

Škorpija voli tajne i uvek ostaje dosledna sebi. Mnogi je smatraju za hladnu i rezervisanu, a baš zato će neki znakovi Zodijaka imati probleme u odnosima tokom njene vladavine.

PROČITAJTE I:

 

U ovom periodu otkriva se tamna strana i razgovara se o tabu temama. Ipak, koliko god nevolja donese, vladavina Škorpije za neke znakove biće neverovatno iskustvo koje će im značiti na putu transformacije i u budućim rizičnim situacijama.

Evo koji znakovi će imati najviše nevolja tokom sezone Škorpije:

Ovan - pojačane strasti

Tamne senke dolaze u veš život kroz vatreni temperament i pojačanu strast. Snažne emocije dovešće vas često u neprijatne situacije. Sunce je u vašoj osmoj kući, odnosno kući transformacije i intimnosti, pa vas očekuju nagle životne promene koje ćete morati da prihvatite. Ipak, u svakoj tami nazire se svetlo, pa će vam ovaj period doneti divne stvari na putu samoostvarenja. Preispitajte svoja osećanja, bolje upoznajte sebe i lakše ćete se prepustiti vrtoglavoj lavini promena.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac - negativna karma

Strelčevi su deca Jupitera i za njih nije tipično da budu tajanstveni. Ipak, vladavina Škorpije upliće ih u mrežu tajni i skrivanja. Sunce se nalazi u vašoj 12. kući koja se odnosi na kralj, početak, spiritualnost i karmu. Nešto što ste sakrili u prošlosti, sada dolazi na naplatu. Očekuje vas mistuičan niz događaja koji možete povezati sa karmičkim dugovima. Meditirajte, boravite u prirodi i lepo spavajte kako bi se ovaj period što "bezbolnije" završio.

PREPORUČUJEMO:

 

Lav - pomešana osećanja

Očekuju vas neprijatna osećanja, melanholija i preispitivanje ličnosti. Sunce se nalazi u vašoj 4. kući koja se odnosi na dom, porodicu i emotivne rane. Neke senke upliću se u vaše odnose, osećanja vas zbunjuju, a vi samo želite utočište i sigurnost. Nemojte previše analizirati buduće događaje i pustite da vas život vodi u pravom smeru.

Mlad Mesec ove nedelje ekstremno je moćan! Vodite računa, karma će naplatiti svoje!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 16:09 Na samom početku sledeće nedelje, u ranim jutarnjim časovima ponedeljka, pojavio se mlad Mesec u Škorpiji. "Mlad Mesec se događa kada su Sunce i Mesec u konjunkciji, zauzimajući isti stepen astrološkog znaka. Foto: Shutterstock, ilustracija Ukratko rečeno, to znači da su usklađeni srž našeg identiteta (Sunce) i emocije (Mesec)", objašnjava Durgadas Allon Duriel.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!