STRAST IH VODI U SVEMU Ovi horoskopski znakovi nikada ne kažu NE iskušenju!

Neke osobe jednostavno ne žele da kažu ne iskušenju i dopuštaju da ih strast vodi u svemu, pa čak i ako to znači da će nekoga povrediti

Žena, devojka, haljina, lepota, lice, moda
Foto: Shutterstock, ilustracija

Saosećajnost im nije jača strana, a ako vide priliku za vlastitu sreću, iskoristiće je bez obzira na sve. Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima retko cene dovoljno, svog emotivnog partnera:

 

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova harizma. Vrlo su svesni i realni, ali ne umeju da savladaju zanos pred trenutnim uzbuđenjem. Sami su sebi uvek na prvom mestu i neretko će vam pokazati kako smatraju da vrede više od vas.

AVGUST DONOSI MOĆNE DAME, A OVAJ MESEC SE*SI AVANTURISTKINJE Horoskop za žene otkriva vašu sudbinu po MESECU u kom ste rođene!

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu pred iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem, jer smatraju da u svakom trenutku mogu da rade šta god žele bez obzira na tuđa osećanja.

TRI DANA ČISTE LJUBAVI Emocije pucaju na sve strane, saznajte šta nam sve donosi Mesec u znaku Riba!

 

Škorpija

Škorpije su vrlo direktne osobe, što često može da povredi njihove bližnje. Ako im bilo šta zasmeta kod vas, pronaći će vam zamenu u rekordnom roku i zaboraviće da ste ikada postojali.

devojka, žena, telefon, iznenađenje
Foto: Shutterstock

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi