Oči, zlo, urokljive oči, bes
Shutterstock, ilustracija
Oči, zlo, urokljive oči, bes

Shutterstock, ilustracija

zlo, Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Škorpija

2. Blizanci

Iako ih često smatrate super zabavnima i dragima, varate se. Vole da se svete a nije retko i da vam jedno kažu u lice, a drugo iza leđa.

PROČITAJTE JOŠ:

3. Jarac

4. Ovan

Oni misle kako su baš uvek u pravu i obožavaju slušati zvuk vlastitog glasa. Niko nikada ih neće uveriti da su u krivu, a čim neko drugi počne pričati, isključe se. Vole se raspravljati i davati svakome do znanja gde mu je mesto, a samo kako bi oni ispali važni i u pravu.

5. Vaga

Često su površni i opsednuti izgledom. Ne trpe kad stvari nisu onako kako su oni zamislili. U stanju su ti reći u lice da si obučen kao beskućnik i da se neće družiti s tobom dok se ne središ.

PREPORUČUJEMO I:

6. Bik

Bikovi ponekad znaju biti vrlo tvrdoglavi i bahati, te su zato prilično teški za druženje. Vrlo ambiciozni pa ponekad na putu prema uspehu znaju gaziti sve pred sobom.

7. Lav

Oni vole da se svet vrti oko njih, a ako nije tako, postaju neugodni. Upravo zato zloba koja se pojavljuje kod Lavova često je odraz njihove sebičnosti.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

8. Riba

Pasivna-agresija je njihovo drugo ime, a to može biti jaaako naporno drugima. Iako se za njih ne može reći da su zločesti, znaju biti neugodni i dosadni ako nešto nije po njihovom.

Komentari (1)

mira

15.02.2019 10:09

Tacno. Ljude u ovom znaku sam imala u zivotu,bilo dy su bili partneri ili rod...svi su bili zli.