Dovoljno je  da odvojite dan za opuštanje i  date sebi  oduška
Shutterstock
Dovoljno je  da odvojite dan za opuštanje i  date sebi  oduška

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dok se neki od nas živciraju zbog najmanjih sitnica, ovi horoskopski znaci i u stresnim situacijama ostaju hladne glave.

PROČITAJTE JOŠ:

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock, ilustracija

Oni žive život punim plućima i veruju da je svaki problem moguće rešiti mirnim i opuštenim putem. Sledeća tri horoskopska znaka važe za najopuštenije.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca poznate su po svom avanturističkom i vedrom duhu. Vrlo jednostavno se prilagođavaju novom okruženju i ne zamaraju se tuđim problemima ni prošlošću, nego isključivo gledaju kako će budućnost učiniti što uzbudljivijom i pozitivnijom.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ribe

Ribe su prilagodljive poput kameleona. U koje god društvo dođu one se vrlo jednostavno uklope jer ih nije briga šta će drugi ljudi misliti o njima. Poštuju svačije mišljenje, ali ne boje se istaći vlastito. Problemima pristupaju vrlo otvorenog uma i smireno, što im pomaže da ih zaista i reše.

Blizanci

Baš poput Strelaca, Blizanci su veliki avanturisti. Obožavaju izlaziti iz zone komfora i poprilično su neustrašivi, pa na baš svaku situaciju gledaju kao na novi izazov koji trebaju rešiti. Izuzetno su opuštene i prilagodljive osobe.

PROČITAJTE I:

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock, ilustracija