Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Shutterstock, ilustracija
Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, ovog vikenda ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Konačno ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu.

PROČITAJTE I:

 

BIK

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Za vikend se lako možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima.

RAK

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Ovog vikenda će vam se može posrećiti. Ono što trenutno tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li želite da ostanete u vezi.

LAV

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to, potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Za vikend vas očekuje susret koji će na vas ostaviti snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju.

DEVICA

Očekuje vas pomoć starije i uticajne osobe. Uspešan vikend za one koji se bave javnim zanimanjem. Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

Bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Provedite vikend sa prijateljima i porodicom, to je ono što vas najviše ispunjava.

ŠKORPIJA

Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu.

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Za vikend možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Pokušajte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša.

JARAC

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to.

VODOLIJA

Imate mogućnost da prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas.

RIBE

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.

Od njih ćeš dobiti najskuplje poklone! 4 znaka koja su jako darežljiva!

AUTOR: Miss7.24sata/M.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 11:15 Oni puno poklanjaju i rado će svoju poslednju paru dati svojoj dragoj prijateljici. Foto: Shutterstock Oni obasipaju ljude koje vole malim znakovima pažnje, ali i doniraju novac raznim udrugama i zakladama. Oni su jednostavno najdarežljiviji horoskopski znakovi... Vaga Vage vole harmoniju.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!