Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Mogući su manji nesporazumi danas pa je važno da se potrudite da jasno i otvoreno izražavate svoje stavove. Na polju posla ćete sada imati tenzije i turbulencije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja može da deluje kao da je na neki način nesigurna u sebe. Očekuje vas period u kojem vam neće biti lako da ostvarite ono što želite.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa koji bi mogao da vam da konkretne i dobre savete po pitanju problema sa paradontopatijom. Dosta toga bi moglo da vas muči u narednom periodu.

BIK

POSAO: Moguće je odlaganje vezano za poslovno putovanje koje ste planirali. Stanje stvari na ovom polju sada kod vas nije baš idealno ali se možete potruditi da ga rešite.

LJUBAV: Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Voljena osoba vam nije dovoljno posvećena i zbog toga ste veoma nezadovoljni. Osećate udaljenost među vama.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane koja bi mogla da vam donese probleme sa zdravljem. Redovno proveravajte holesterol i potrudite se da vodite više računa o sebi.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je povoljan period za nova ulaganja ili za pokretanje novog posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni pozitivnim dešavanjima na ovom polju.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja u partnera i razmišljate o tome kako da proverite njegovo ponašanje. Nešto vam se tu ne dopada i deluje vam da je dosta toga čudno.

ZDRAVLJE: Podložni ste problemima jer ste osetljivi. Posetite lekara ukoliko primetite bilo kakve tegobe na ovom polju. Budite odgovorni prema sebi i svom zdravlju.

Sreća, porodica, dom, veza

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Vreme je da poradite na svom stavu ako želite da ostvarite poslovni uspeh. Ako ne verujete u sebe neće verovati ni drugi u vas i vaše sposobnosti. Radite na samopouzdanju.

LJUBAV: Moguće je da imate česte svađe sa voljenom osobom. Pred vama je faza u kojoj su konflikti sve burniji. Moguće je da će na kraju sve to da eskalira u neželjnom pravcu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu. Urogenitalni trakt vam je prilično osetljiv. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

LAV

POSAO: Preopterećeni ste poslom i ponekad osećate da je pritisak veći od onoga što zaista možete da podnesete. Nije vam ni malo lako da se na ovom polju dobro organizujete.

LJUBAV: Moguće je da vas je partner na neki način naveo da se zapitate da li vas on stvarno voli ili vas samo koristi iz nekog razloga. Dosta pitanja vam navire odjednom.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. U narednom periodu biste mogli da imate neke poteškoće koje se tiču anemije i problema sa tim. Potrudite se da unosite više namirnica koje sadrže gvožđe.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate preokretima i pozitivnim okolnostima na polju posla. Ukazaće vam se mogućnost da napredujete. Potrudite se da budete dosledni svojim planovima.

LJUBAV: Naglo prekidate vezu u koju ste ušli jer dolazite do zaključka da partner nije ispunio neka svoja obećanja. Moguće je da imate potrebu da neko vreme budete sami.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi kod vas u narednom periodu mogao da bude prilično osetljiv. Posvetite se svom zdravlju i idite na redovne kontrole.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je faza preispitivanja. Moguće je da će biti potrebno da uvedete neke promene kako biste mogli da zadržite dobre rezultate.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas napet dan u odnosu sa voljenom osobom. Ne slažete se najbolje i dosta toga vas u vezi vašeg odnosa sada opterećuje. Skloni ste svađama.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem bi mogli da budu naglašeni kod vas u narednom periodu pa je u svakom slučaju veoma važno da vodite računa o svojoj ishrani kao i o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas kraće poslovno putovanje koje može da se pokaže kao veoma korisno za vas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju vaše polje posla.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje bolja i vraća vam se nada u to da će vaša veza postati uspešna. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni vašim odnosom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Pred vama je povoljan period da rešite tegobe iz prošlosti uz pomoć odgovarajuće terapije koju vam prepiše vaš lekar.

STRELAC

POSAO: U nekim situacijama nemate dovoljno strpljenja pa ste skloni pravljenju grešaka zbog brzopletosti na poslu. Moguće je da ćete iz tog razloga imati neke probleme.

LJUBAV: Postoji određena distanca između vas i partnera, pa ni sami niste sigurni kako da se u tom odnosu postavite ovaj put. Dosta toga vas polako opterećuje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Današnji dan iskoristite za odmor. Pred vama je period u kojem ćete imati nešto veću sklonost ka zdravstvenim problemima, pa radite na jačanju imuniteta.

drugarice, prijateljstvo

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće su neke promene vezane za vaše poslovno okruženje. Pred vama je faza u kojoj će vam stanje na poslu biti nestabilno i promenljivo na neki način.

LJUBAV: Povratak osobe iz prošlosti bi mogao da vas pogodi i više nego što očekujete. Moguće je da niste spremni za suočavanj sa nekim ko vas je ranije jako povredio na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Potrudite se da svoje vreme organizujete tako kako biste uvek mogli da trenirate i da se bavite sportom. Vežbanje će vam prijati.

VODOLIJA

POSAO: Važno je da budete spremni da se maksimalno potrudite da ostvarite svoje ciljeve jer se niko drugi osim vas za to neće boriti. Možete sada da se oslonite samo na sebe.

LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite oko voljene osobe. Pred vama je faza u kojoj bi veza mogla da dođe do krize pa je zato važno da na vreme menjate neke stvari u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Današnji dan vam je generalno povoljan, pa ne biste trebali da imate ni jedan razlog da brinete.

RIBE

POSAO: Ne reagujete dobro na poslovno okruženje i danas ste skloni raznim konfliktima. Očekuje vas teži dan za posao. Povedite računa o svojim planovima na ovom polju.

LJUBAV: Važno je da pokažete svom partneru iskrena osećanja. Pred vama je šansa da ostvarite bolji odnos u budućnosti. Nemojte da skrivate ono što zaista mislite o njemu.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet. Važno je da se potrudite da unosite više vitamina, tečnosti kao i da imate svaki dan više sati sna. Brinite o sebi i svom zdravlju maksimalno.

posao, afera, kolege, bes, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija