Novac, zarada, pare, evri, makro
Shutterstock, ilustracija
Novac, zarada, pare, evri, makro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Novo poznanstvo vam dolazi sasvim neočekivano. Pred vama je veoma zanimljiv dan koji donosi posebna uzbuđenja i osmehe koje ćete pokloniti novom udvaraču.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete pomoć od strane prijateljski nastrojenog kolege koji vam je uvek do sada bio na raspolaganju. Dan protiče generalno mirno i bez stresova na poslovnom planu.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje! Rešili ste probleme koji su vas mučili i sada se osećate jako dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve nove tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete dobiti neke kritike na svoj račun ali vi se na to ne obazirete previše. Smatrate da ne grešite ni u čemu. Vreme će pokazati ko je bio u pravu.

LJUBAV: Partner od vas očekuje ozbiljnost i zrelost. Pred vama je ozbiljan razgovor o zajedničkoj budućnosti. Neke teme su za vas ipak preteške, nemate energije sada da se posvetite tome.

RAK

POSAO: Moguće je da će vam se pružiti šansa da pokažete koliko ste sposobni i posvećeni svom poslu. Neki projekti koje niste imali u planu će ipak biti prebačeni vama.

LJUBAV: Zabrinuti ste za odnos koji imate sa partnerom. Deluje vam da komunikacije ne ide u najboljem smeru. Pitate se na koju će stranu prevagnuti budući događaji. Pokušajte da se opustite.

Ljubav udvaranje poklon stariji muškarac i devojka

Profimedia

Foto: Profimedia

LAV

POSAO: Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju. Ne osećate pretnju sa bilo koje strane i maksimalno ste opušteni. Ovaj dan ćete provesti bez ikakvih briga i stresova.

DEVICA

POSAO: Uložili ste mnogo truda u posao kojim se bavite i sada očekujete rezultate. Moguće je da ćete čekati malo duže nego što mislite. Važno je da se naoružate strpljenjem.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je kod vas naglašena kao učestala pojava u poslednje vreme. Možda ste samo preumorni, a možda imate i probleme sa niskim pritiskom. Javite se lekaru.

Umor Glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

LJUBAV: Budite bar malo fleksibilniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Vas dvoje se volite i možete rešiti svoje nesuglasice. Ipak, nećete doći do pomirenja preko noći.

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan vam je dan za manje poslovne promene. Oslobodite svoju kreativnost i uradite ono što osećate da je ispravno. Nema ratuloga da sputavate svoje ideje zbog drugih ljudi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o višku kilograma koji bi mogao da vam se pojavi u ovoj fazi. Inače niste skloni gojenju ali trenutni period nije baš sjajan, pa se višak lako može “zalepiti” za vas.

PROČITAJTE JOŠ:

 

STRELAC

POSAO: Veoma ste sposobni i saradnici vam se dive. Svesni su toga da mnogi projekti ne bi ni postojali bez vas. Možete da očekujete povoljan dan za poslovno polje u kom će vam sve ići od ruke.

ZDRAVLJE: Koža vam je veoma osetljiva i sklona iritacijama, pucanju, suvoći. Moguća je i pojava ojeda, bubuljica, ekcema ili nekog drugog vida problema. Preporuka je da posetite dermatologa.

JARAC

POSAO: Javno pokazujete svoje otvoreno mišljenje o nekim poslovima. Moguće je da se mnogi ipak ne slažu sa vama. Očekuju vas manje prepirke na poslovnom planu danas.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža ili neki drugi vid opuštanja. Dajte mašti na volju i ugodite svojim potrebama. Nemojte da se previše naprežete ili forsirate danas.

Masaža Masiranje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

LJUBAV: Dolazi vam prilika da ostvarite novo poznanstvo koje bi moglo da vas vodi u ljubavnu avanturu. Spremni ste za nova dešavanja i jedva čekate da se stvari na ovom polju malo pokrenu.

RIBE

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla. Daćete svoj maksimum da sve organizujete kako treba. Iako je vikend, za vas je borba na poslovnom planu na samom početku.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas danas. Generalno je stanje stabilno i nemate neke značajne tegobe. Moguće je da ste emotivno malo potišteni ali i to ćete uspeti da rešite.

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija