VELIKI NEDELJNI HOROSKOP! Ovaj znak će naslediti VELIKO BOGATSTVO, a njih čeka pakao u ljubavi!

Da li je sreća na vašoj strani?

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

Pogledajte šta vam zvezde pripremaju za narednu nedelju.

OVAN

Posao

Očekuje vas naporna nedelja tokom koje vam na svim poljima mogu biti prisutne određene kočnice i otežanja. Pred vama je period u kojem ćete biti bez energije, a moguće većim delom vremena i bez ambicije da se pokrenete. Očekuje vas faza u kojij ćete imati neke manje poteškoće i u komunikaciji sa nadređenima. Dosta toga može da vas podstakne na depresiju, duboko razmišljanje i preispitivanje poslovnih mogućnosti ali i svega onoga što ste do sada ostvarili. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta posla ali nećete jasno još uvek videti kuda sve to vodi. Moguće je da nosite na svojim leđima i više odgovornosti od onoga što ste u stanju da podnesete i da vas poslovne obaveeze iz dana u dan sve više guše i opterećuju. Ovo je faza u kojoj treba da pokažete svoju izdržljivost i doslednost jer u teškim trenucima najbolje dolazi do izražaja kakvi ste karakterno. U suštini, ako sada pokažete da ste osoba na koju drugi mogu da računaju, kasnije ćete od toga imati neki poslovni interes.

Ljubav

Veoma ste opterećeni poslovnim dešavanjima pa na ljubavnom polju nemate dovoljno energije da se posvetite voljenoj osobi onoliko koliko smatrate da bi trebalo. Moguće je da iz tog razloga osećate i grižu savesti ali jednostavno sada ne možete tako lako da pokažete svoje interesovanje za nešto osim posla i obaveza. Moguće je da će zbog svega ovoga doći do razdvajanja ili distance među vama, pa makar i do privremenog zahlađenja odnosa. Ukoliko ste u braku ili zajednici, partner bi trebao da pokaže razumevanje prema vama svako ima pravo na tešku fazu s vremena na vreme, pa i vi. Ukoliko ste slobodni postoji veoma velika verovatnoća da ćete ostvariti novo poznanstvo u drugoj polovini ove nedelje. To poznanstvo bi moglo da vam se desi nekako naglo ili iznenada, u trenutku i u okruženju u kom to najmanje budete očekivali. Pred vama je period u kojem će biti ljubavnih promena, ako ste slobodni, samo pustite da stvari idu svojim tokom.

Zdravlje

Prva polovina ove nedelje bi mogla da vam bude veoma rizična za polje zdravlja. Bićete podložni brojnim, iznenadnim tegobama koje bi mogle da vas opterete sa svih strana. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni glavoboljama, problmima zbog stresa kao i problemima vezanim za krvotok, glavu, cirkulaciju, povišen krvni pritisak itd. Ukoliko ste već do sada imali bilo kakve probleme sa kardiovaskularnim sistemom sada je vreme da odete na redovnu lekarsku kontrolu i da se pozabavite tegobama koje vas opterećuju. Očekuje vas period u kojem će vam i fizička aktivnost na neki način biti faktor rizika pogotovo jer ćete biti skloni povredama, uganućima, padovima i lomovima. Tokom ove nedelje maksimalno vodite računa o sebi. Druga polovina nedelje vam može doneti manje probleme sa disajnim putevima ili prehladom. Radite na tome da ojačate svoj imunitet, odmarajte, uzimajte redovnu terapiju i nemojte da izbegavate lekarske kontrole.

BIK

Posao

Određeni nivo nervoze i nestrpljenja kuva u vama tokom cele nedelje. Imate utisak da se nešto sprema. Moguće je da ćete imati i neke neočekivane promene u poslovnom okruženju u narednom periodu. Ne samo tokom tekuće nedelje već i u nedeljama koje slede. Pred vama je napet period a najvažnija dešavanja tek treba da stupe na scenu. Prva polovina ove nedelje vam može biti veoma izazovna i imaćete osećaj da ne možete uvek da izađete na kraj sa svim problemima koji vas muče. Moguće je da ćete imati manjak energije i da vam neće biti lako da završite sve obaveze na vreme. Zbog kašnjenja nastupa osećaj griže savesti, pa zatim i manjak motivacije da se uopšte detaljnije pozabavite poslom. Pokušajte da manje forsirate sebe i bićete srećniji. Pred vama je period u kojem ćete morati da se pozabavite i unutrašnjim doživljajem posla kojim se bavite. Druga polovina nedelje vam je generalno povoljnija za posao, a tada možete da imate i neki manji priliv novca.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje biti emotivno ranjivi i osetljivi. Imaćete velike zahteve i velika očekivanja ali na neki način neće moći baš sve da bude ispunjeno onako kako vi želite. Pred vama je nedelja u kojoj biste mogli da imate manja otežanja pri komunikaciji sa voljenom osobom, pa vam može biti poprilično teško da izrazite svoje emocije na pravi način. Moguće je i da ćete često biti plačljivi. Pokušajte da sami sa sobom postignete određeni sporazum po pitanju emocija i da prvo donesete odluku šta je ono što na ovom polju vi zaista za sebe želite. Ako ste slobodni, tokom ove nedelje vlada nepovoljan period za početak nove veze. Moguće je da imate simpatiju ali se situacija sa njom odvija usporeno i još nije vreme da se bilo šta konkretno pokrene na ovom polju. Ako ste u braku, imate potrebu za tim da vam partner pruži više pažnje i da provodi više vremena sa vama.

Zdravlje

Nije vam preterano povoljan period kada je u pitanju polje zdravlja. Mogće je da ćete tokom cele nedelje imati određene tegobe, a pogotovo u prvom delu sedmice možete da budete osetljivi. Naglašene su tegobe sa očima, vidom, pa je veoma moguće da ćete morati da se uputite na oftamološki pregled. Moguće je da će postojati potreba da promenite svoju dioptriju. Pred vama je period u kojem će vam i glava biti jako osetljiva pa su moguće česte glavobolje, migrene, vrtoglavice a u najgorem slučaju je moguća i upala uva. Trebaće vam dosta vremena kako biste mogli da se oporavite i da dođete do toga da ojačate svoj organizam. Potrudite se da tokom ove nedelje redovno odmarate kao i da se kvalitetno hranite, da uzimate dovoljno tečnosti. Negujte sebe i brinite o sebi. Ako se pojave bilo kakvi simptomi, poteškoće sa zdravljem obavezno se javite vašem lekaru. Propisanu terapiju uzimajte redovno i potrudite se da slušate savete stručnjaka.

BLIZANCI 

Posao

Tokom ove nedelje biste mogli da budete malo usporeni i uspavani. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da se skoncentrišete na vaš posao ali i da vas generalno gledano neće biti ni previše briga. Jednostavno ste tokom ove nedelje nemarni i to vam prolazi donekle jer vas faktor sreće prati. Poslovi teku stabilnim tokom i od vas se sada ne zahteva neki dodatan napor. Ukoliko se bavite nekim humanim zanimanjem ili kroz svoj posao mpomažete drugima, kao i ako se bavite medicinom možete da očekujete da će pred vama biti jedan veoma povoljan period za nova dešavanja na ovom polju. Generalno ste opušteni, fleksibilni, sve što se dešava oko vas prihvatate sa dozom smirenosti i nemate potrebe da bilo gde žurite niti da bilo šta forsirate. Pred vama je odlična faza za introspekciju, bavljenje idejama ili umetničkim radom takođe. Druga polovina nedelje bi trebala da vam prođe u slobodnim danima ili odmoru.

Ljubav

Na polju emocija čuvate jednu dobro skrivenu tajnu koju znate samo vi i vaš partner. Moguće je da maštate o nekim lepim promenama koje vas očekuju i da se nadate pozitivnim preokretima na ovom planu. Spremni ste da na ljubav gledate kroz ružičaste naočare i sa velikom dozom ideala. Ovo je dobra faza da nekoga iskreno zavolite i da vam ta ljubav bude uzvraćena, iako će moguće za neko prvo vreme sve to biti nekako daleko od očiju javnosti. Drugi ljudi ne znaju za vaše planove, a tako se osećate bolje i sigurnije, kao i ispunjenije. Sa partnerom ste stvorili vaš mali svet koji niko ne može da vam poremeti. Ukoliko ste slobodni, mogli bist da imate tajnu simpatiju ili platonsku ljubav kojoj iz nekog razloga ne možete da pokažete svoja osećanja. Krajem nedelje biste mogli da doživite neko manje ljubavno razočarenje ili ćete tada više primati stvari k srcu. Bez obzira na to, u vama postoje iskrene i duboke emocije koje vam predstavljaju prioritet.

Zdravlje

Ne očekuju vas preterano veliki ili preterano važni problemi sa zdravljem tokom ove nedelje. Horoskop vam je dobro postavljen i nema naznaka za nove tegobe ali ako postoji bilo šta što vas brine i muči onda biste svakako trebali, za svaki slučaj da se javite vašem lekaru. Tokom prve polovine ove nedelje biste mogli da imate neke manje poteškoće koje su vezane za snove, ritam spavanja i buđenja. Moguć je osećaj hroničnog umora i neispavanosti. Takođe je veoma moguće da tokom noći nećete uspeti lako da zaspite i da ćete imati neke stvari koje vam otežavaju san. Nepovoljna je nedelja ako već imate probleme sa cirkulacijom, jer bi se oni u narednom periodu mogli uvećati. Potrudite se da odmarate i da se opuštate. Nemojte da se izlažete stresnim okolnostima. Prijaće vam boravak pored vode kao i meditacija. Potrudite se da se opuštate tokom ove nedelje i da štedite svoju energiju. Nije vreme za bilo kakvo naprezanje.

sunce leto vremenska prognoza
Foto: Profimedia.rs

RAK

Posao

Pred vama je jako povoljan period tokom kojeg biste trebali da budet egeneralno zadovoljni situacijom na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće. Velike obaveze vas sada neće opterećivati i imaćete priliku da se opustite. Sa kolegama i saradnicima ćete imati solidan odnos, prijateljsku i opuštenu komunikaciju kojom ćete biti zadovoljni. Možete da se nadate dobroj atmosferi u radnom okruženju. Očekuje vas pozitivna faza za ispoljavanje nekih ideja i namera. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ostvarili sebi šansu da kroz posao iskažete sopstvenu kreativnost. Druga polovina nedelje vam donosi nove, dobre ideje i na neki način širenje vidika i horizonata. Možete da očekujete da će vaši poslovi da se prošire, uvećaju i poboljšaju a postoji velika šansa i za saradnju sa inostranstvom. Sve promene će vam doći nekako same, sve ide lako, bez preteranog truda i napora sa vaše strane.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje sa voljenom osobom uspeti da ostvarite prijateljski odnos. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta tema za razgovor, provodićete više vremena zajedno i nekako će vam biti puno lakše da učestvujete u životima jedno drugog. Osećate potrebu da budete češće zajedno i oboje imate dovoljno vremena da tu želju sebi ispunite. Ljubav je uzvraćena, uzajamna i uživate u svakom trenutku sa voljenom osobom. Pored toga što ste partneri postali ste i najbolji prijatelji i znate da jedno na drugo možete da se oslonite u svakom trenutku. Ako ste slobodni, početak nedelje vam je jako povoljno postavljen za nova poznanstva i možete da se nadate pozitivnom pokretanju na ovom polju. Spremni ste za flert kao i za otvoreno pokazivanje emocija. U društvu upoznajete osobu sa kojom ostvarujte spontano, veoma lepu komunikaciju i hemiju. Osećate da vas spaja nešto više od prijateljstva.

Zdravlje

Povoljan je period za vaše polje zdravlja i tokom ove nedelje generalno ne biste trebali da imate neke velike probleme. Stabilni ste, zadovoljni, ispunjeni i imate dovoljno vremena za sve. Za vas je ovo period u kojem biste dosta toga mogli da obavljate natenane, bez žurbe i stresa. Imate sve pod svojom kontrolom i osećate se dobro u svojoj koži. Sreća vas prati na skoro svim životnim poljima, pa je ovo faza u kojoj neće biti potrebe da se brinete previše. Potrudite se da sa svoje strane održite dobro stanje, da nastavite sa zdravim navikama- da budete istrajni na tom putu. Tokom ove nedelje će vam prijati druženje sa ljudima kao i umerena aktivnost bilo koje vrste. Osim toga, tokom ovog perioda možete da imate i manju sklonost ka gojenju pa je važno da povedete računa o svojoj ishrani i da ne preterujete sa slatkišima. Dajte sve od sebe kako biste ostvarili dobar balans ishrane i navika.

Hrana, salata, ručak, obrok, jelo
Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

Posao

Tokom ovog perioda možete da očekujete nove obaveze koje vam pristižu. Imate manjak energije sada pa vam nije baš u svakom trenutku jednostavno da se posvetite poslu onoliko koliko bi trebalo. No, bez obzira na to određen faktor sreće vas prati pa možete da ostvarite neke od ciljeva koje ste sebi zacrtali. Imaćete mogućnost da poboljšate odnos sa nadređenima koji o vama i od ranije imaju prilično dobro mišljenje. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti kroz pregovore i dogovore sa onima koji su na položaju iznad vas da ostvarite poboljšanje na poslovnom polju. Potrudite se da date sve od sebe i uspećete. Nemojte da oklevate sa nekim odlukama. Ako ste planirali promenu posla prva polovina ove nedelje vam je povoljna. Ukoliko očekujete pomoć od kolega ili prijatelja, onda ćete je dobiti tokom druge polovine ovog perioda. U suštini. Ovo je faza u kojoj ćete bez prevelike muke ostvariti ono što ste naumili ali će vam povremeno nedostajati energije i motivacije.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete biti veoma otvoreni u pokazivanju svojih emocija. Ako imate partnera sa njim ste iskreni i govorite mu o braku, zajednici i stabilizaciji odnosa jer smatrate da je došlo vreme da tražite više. Ako ste već u braku onda sa voljenom osobom želite da napravite ozbiljan plan na temu zajedničke budućnosti, moguće i zajedničkog posla ili ulaganjima za koja smatrate da su neophodna kako bi uspeli da napredujete u svakom pogledu. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju dosta bolju atmosferu za nova poznanstva u drugoj polovini nedelje. Tada ćete imati veće i bolje prilike za početak veze. Vi ste potpuno sada nonšalantni, opušteni, bezbrižni i svojim prirodnim stavom i pozitivnom energijom koju posedujete dopirete do osoba suprotnog pola i kada se ne trudite. Ovo je period u kojem možete da uđete u novu vezu iz strasti, radoznalosti ili zato što ćet poželeti da probate nešto drugačije...

Zdravlje

Možete da očekujete period u kojem ćete povremeno imati manjak energije. Moguće je da vam uobičajeni tempo treninga ili rekreacije neće prijati i da će vam tokom ove faze biti potrebno više odmora. Određena doza pasivnosti bi sada mogla da ima pozitivan uticaj na vas. Nemojte da se naprežete previše. U prvom delu nedelje vas očekuju problemi sa kičmom i leđima, a vama je generalno pogotovo osetljiv donji deo leđa pa je to nešto o čemu treba maksimalno da vodite računa. U drugoj polovini nedelje ćete biti malo boljeg zdravlja ali vam neće biti sasvim lako da ostvarite potpunu stabilnost. Nemojte sada sebe da forsirate na bilo kom polju. Potrudite se da odmarate i da se opuštate. Tokom ove nedelje idite na masaže, u spa centar, ugodite sebi. Opuštanje vam je potrebno. Nemojte da podižete težak teret. Takođe, pazite i na vaš nervni sistem koji bi tokom druge polovine ove nedelje mogao da bude osetljiv.

DEVICA

Posao

Moguće je da sa velikom dozom fleksibilnosti prihvatate nove događaje na polju posla. Imate utisak da su neke stvari sudbinske i da je vaš zadatak samo da pustite da sve ide svojim tokom. Ovo nije faza za drastične promene, nove ni velike odluke. Ovo je faza analize, posmatranja i intuitivnog reagovanja. Pustite da drugi sami pokažu svoje pravo lice. Pustite i da poslovi odu u onom smeru u kojem je suđeno. Kada se cela ova faza zarši imaćete mnogo više dobiti nego gubitka. Pogotovo ako sarađujete sa inostranstvom, možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni. Ako imate u planu pokretanje nekog sudskog procesa ili vam trebaju bilo kakva formalna i pravna rešenja ovaj period vam je povoljan za to. Tokom druge polovine ove nedelje biste mogli da nađete neki dodatni posao, dupli izvor zarade koji će vam vremenom postati značajniji nego što mislite. Povoljna je faza da se aktivirate oko nekog hobija koji bi mogao da vam donese novac.

Ljubav

Može da se kaže da ćete tokom ove nedelje biti u potpunom dodiru sa svojim emocijama. Na neki način ste usaglašeni sami sa sobom. Znate šta želite i očekujete i smatrate da ćete to i dobiti. Sa voljenom osobom ste uspeli da ostvarite dobru komunikaciju, pa ste zbog toga zadovoljni. Spremni ste da saslušate i osetite drugu stranu, da se posvetite emocijama koje delite i da budete tu za vašeg partnera na isti način na koji je on tu za vas. Možete da se nadate jednom skladnom odnosu. Ako planirate zajedničko putovanje onda vam je naredni period veoma povoljan. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da imaju nova poznanstva u prvoj polovini nedelje koja je ujedno i jako dobra za flert i avanture. Druga polovina nedelje bi mogla da vam donese ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom postoji mogućnost trajanja na duže staze u budućnosti. Svojim šarmom ali i otvorenim i opuštenim pristupom lako privlačite pažnju na sebe.

Zdravlje

Stanje na polju zdravlja bi kod vas u narednom periodu trebalo da bude generalno dobro. Nema pokazatelja za neke veće probleme i komplikacije koje bi vas opteretile na ovom polju. Imate sasvim dovoljno energije. Ovo je faza u kojoj mžete lakše nego inače ostvariti mir sa samim sobom. Pojačava se doza unutrašnje sigurnosti i na neki način kroz pozitivno raspoloženje i pozitivnu energiju dolazite i do boljeg zdravstvenog stanja. Prva polovina nedelje vam je pogotovo povoljna i može da vam donese potrebu za većom dozom fizičke aktivnosti koja vam je potrebna kako biste održali pravilan energetski balans. Druga polovina nedelje vam može doneti manje probleme vezane za kičmu, leđa i ukočenost pa vam se savetuje odlazak na masažu ili poseta fizioterapeutu. Takođe, vežbe zagrevanja i istezanja vam za leđa mogu biti značajne. Posvetite se tome da tokom ove nedelje budete aktivni onoliko koliko vam prija i da se vratite u dobru kondiciju.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi
Foto: Shutterstock

VAGA

Posao

Vas očekuje nedelja u kojoj ćete biti veoma ozbiljni i posvećeni poslu u velikoj meri. Moguće je da će postojati određena očekivanja sa vaše strane koja ne mogu da budu ispunjena osim ako ne uložite maksimalan trud u svoj posao. Poboljšanje finansija vam dolazi početkom nedelje, a to će vas svakako motivisati da se viš okrenete ka poslu i ka boljoj zaradi. Pred vama je period u kojem možete da ostvarite pozitivne pomake uz dovoljno truda. Druga polovina nedelje je dobra za poslovno putovanje ili saradnju sa inostranstvom. Ova nedelja vam je generalno dobra i za saradnju sa starijim ljudima. Možete da očekujete da ćete uspeti da završite sve svoje obaveze u roku. Nećet imati previše vremena za odmor ali nekada je jednostavno neophodno da se više posvetite poslu i da to prihvatite. Kasnije će vam doći opuštenija faza a ovaj period iskoristite da rešite neka važna poslovna pitanja koja vam stoje nad glavom od ranije.

Ljubav

Tokom ove nedelje delujete malo hladno i distancirano pred osobama suprotnog pola. Vaše dostojanstvo i ponos su vam sada na neki način daleko ispred ljubavi. Sve ukazuje na to da ćete imati neko raščišćavanje. Ovo je faza u kojoj želite sasvim ozbiljnu vezu, želit da se posvetite svojim dužnostima, odgovornostima i težite ka braku. Niste spremni za prolazne varijante. Ako partner koji je sa vama nije spreman na isto, lako ćete ga pustiti od sebe. Tačno znate šta je ono što vaam je potrebno i na manje od toga nećete pristati. Ako ste slobodni, druga polovina nedelje je povoljnija za nova poznanstva. Vage koje su u braku mogu da očekuju generalno dobar odnos sa voljenom osobom kao i poboljšanje finansija preko bračnog partnera. U zajednici imate mir, stabilnost i harmoničnu situaciju koja ispunjava vaše prohteve. Možete da očekujete da će stanje biti stabilno i da sa voljenom osobom nećete imati veće trzavice.

Zdravlje

Na ovom polju možete imati određene tegobe tokom ove nedelje. Sve ukazuje na to da ćete najpre sa urogenitalnim traktom biti skloni određenim problemima. Možete da očekujete da ćete imati osetljiviji period i da ćete biti podložni i tome da vam se vrate neki problemi sa zdravljem iz prošlosti ili hronične tegobe koje su se možda jedno vreme i smirile. Ukoliko imate probleme sa peskom ili kamenom u bubrezima, sada bi stanje na tom polju moglo da vam se pogorša pa je jako važno da o tome povedete dovoljno računa. Idite kod lekara na redovni pregled kako biste uspeli da ostvarite poboljšanje uz adekvatan tretman i terapiju. Tokom ove nedelje zbog velike opterećenosti obavezama, kao i zbog toga što provodite dosta vremena na poslu možete imati probleme sa kičmom, česta ukočenost vas prati kao i bolovi u leđima. Nađite način da sebi olakšate adekvatnim masažama. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava
Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

Posao

Kod vas tokom ove nedelje dolazi do izražaja veliko nestrpljenje i potreba da se požuruju one stvari koje želite da realizujete. Kao da ne možete da sačekate da neke stvari dođu na svoje mesto već nekako i forsirate određena dešavanja. Ovaj period nije povoljan za donošenje naglih odluka ali ćete vi biti tome skloni, kao što ćete biti skloni i pravljenju grešaka. Moguć je prekid neke poslovne saradnje, raskid ugovora ili kršenje dogovora koji sa poslovnim partnerom imate od ranije. Nećete želeti da trpite tušu neodgovornost ili jednostavno nećete pustiti nikoga da postupa mimo onoga što ste vi zamislili da želite da ostvarite. Druga polovina nedelje vam je povoljnija za finansije, pa tada možete da očekujete priliv nekog novca moguće i sa više od jednog izvora. Potrudite se da tokom ove nedelje imate malo više takta i da se malo više posvetite tome da obuzdate svoj temperament. Napet period je pred vama, pa ne pogoršavajte situaciju.

Ljubav

Očekuje vas faza velikih svađa sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete pokazati da imate mnogo nezadovoljstva u vašem braku. Moguće je da vam partner neće ostati dužan, pa će uzvratiti teškim rečima i nekim uvredama. Jedno drugome gazite sujetu na neki način. Moguće je da ste skloni tome da terate inat bez granica i da vam neće biti ni malo lako da se stvari reše i da se pomirite. Ovo može da bude i faza u kojoj ćete intezivno razmišljati o razvodu braka. Imaćete potrebu da se odvojite, udaljite i distancirate od partnera jer vam jednostavno taj odnos više ne prija kao pre. Ako ste u vezi, lako ćete se odlučiti za prekid. Slobodne Škorpije mogu imati novo poznanstvo već početkom nedelje ali sada nije trenutak za početak stabilne veze. Moguće je da će taj odnos iako je nov, biti pun nekih trzavica. Može da se desi i da ćete vi želeti da budete malo napadniji ili ćete forsirati neke događaje u tom odnosu.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem možete imati zdravstvene tegobe i probleme. Pre svega zbog stresa i užurbanog načina života, mogući su razni simptomi. Očekuje vas problematična situacija vezana za krvni pritisak, srce, pa možete biti skloni povišenom pritisku, aritmiji, tahikardiji. Obavezno redovno proveravajte svoj pritisak i ako dođe do bilo kakvih nepravilnosti uputite se kod lekara. Tokom ove faze može da dođe do promene terapije ili nekih drugih izmena. Takođe, sada možete imati i jake glavobolje, ali i sveopšti osećaj nervoze i stresa koji vas ne popušta. Očekuje vas period u kojem ćete svakodnevno biti veoma napeti. Važno je da nađete dovoljno vremena da se posvetite sebi i da nađete beki način da se opustite s vremena na vreme. Krajem nedelje su mogući problemi sa debelim crevom i krvotokom kao i sa urinarnim traktom, pogotovo ako ste na tom polju već imali neke poteškoće sa zdravljem.

Zdravlje, namirnice
Foto: Shutterstock

STRELAC

Posao

Kod vas se očekuje povećan broj obaveza tokom ove nedelje. Moguće je da ćete svakodnevno raditi mnogo, ulagati dosta energije u svoje poslove. Bićete opušteni jer znate da vas na kraju radne nedelje očekuje adekvatna nagrada. Moguć je manji konflikt sa nekom muškom osobom sa posla ali ćete to na adekvatan način uspeti da razrešite. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta smiren način razmišljanja, bez tenzije, pa sve što vam se dešava nekako mirno i staloženo prihvatate. Možete da očekujet da ćete biti uspešni u svojim namerama i ambicijama. Tokom druge polovine ove nedelje ćete se posvetiti rešavanju nekih situacija sa poslovnim partnerom ili sa klijentima, strankama. Moguće je da ćete uspeti da nađete neko zajedničko rešenje kojim ćete biti zadovoljni. Lako ćete izražavati svoje misli i ideje i uspećete da postignete nove poslovne dogovore koji će vam biti važni. Dobro se organizujte i ova nedelja će vam biti odlična.

Ljubav

Moguće je da ćete u drugoj polovini ove nedelje upoznati osobu sa kojom ćete uspeti da ostvarite veoma zanimljivu, emotivnu vezu. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično otvoreni i lako ćete pokazivati svoja osećanja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i novim događajima. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate i više udvarača, pa i neu ljubavnu dilemu oko toga koju osobu da izaberete. Prva polovina ove nedelje vam nije povoljna za ljubav i u tom periodu može da se desi da stvari ne krenu očekivanim putem ili da se neka situacija jednostavno preokrene iako tako nešto niste sasvim očekivali. Ako imate partnera moguće je da ćete početkom nedelje imati česte svađe pogotovo ako je partner takođe pripadnik vatrenog znaka kao i vi. Potrudite se da ne brzate sa reakcijama jer već u drugoj polovini nedelje možete imati puno mirniju i bolju atmosferu. Pokažite vašem partneru da ste ipak spremni za kompromis.

Zdravlje

Početkom nedelje vas očekuje pad imuniteta. Pred vama je faza u kojoj ćete biti podložni većim problemima sa zdravljem ako ne budete dovoljno vodili računa o sebi. Zato je jako važno da na vreme stvorite dovoljno zdrave navike i da se potrudite da sve ono što je negativno izbacite iz vašeg života. Važno je da date sebi dovoljno oduška i odmora, nakon napornog dana nemojte na svoja leđa da tovarite dodatne obaveze. Problemi su mogući sa imunitetom, krvnom slikom, virusima, infekcijama, upalnim stanjima, bolovima i povišenom temperaturom. Ako se pojave bilo kakve smetnje obavezno se obratite lekaru kako biste mogli da dobijete terapiju koja vam je potrebna. Kako nedelja bude odmicala, dan za danom ćete se bolje osećati i imati više energije. Tegobe su prolazne ali to ne znači da ne treba da se posvetite njihovom rešavanju. Moguće je da će vam neki problemi sa zdravljem doći kada se najmanje budete nadali.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock

JARAC

Posao

Pred vama je period u kojem će vam poslovi ići stabilnim tokom. Nećete biti preterano zabrinuti jer sve ide sasvim mirnim tokom i oko vas su stabilne okolnosti. Znate na čemu ste, radno mesto vam je sigurno i možete da očekujete da će sve da ide svojim tokom. Prvi deo nedelje vam donosi i mogućnost da imate više slobodnog vremena nego što ste navikli tako da ćete samim tim imati i priliku da malo odmorite i da se malo opustite od posla. Sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima ćete se naći tokom ovog perioda. Druga polovina nedelje vam donosi neke nove poslovne dogovore koji bi mogli da vas pokrenu i motivišu u pozitivnom pravcu. Ako budete planirali bavljenje nekim dodatnim ili privatnim poslom tokom druge polovine ove nedelje će vam se ukazati neka dobra prilika za to. Važno je da sebi postavite jasne priodritete i da se usmerite ka ostvarivanju ciljeva. Ova nedelja vam donosi uspeh.

Ljubav

Povoljan je period za početak ozbiljne veze kao i za značajne promene na ljubavnom polju. Tokom ove nedelje biste mogli da nađete osobu u koju ćete se iskreno zaljubiti kao i ona u vas. Ostvarićete dobar, stabilan odnos koji će ići u prilog i vama i njoj. Moguće je da ćete nedugo nakon početka veze krenuti da razmišljate i o nekim ozbiljnijim planovima za budućnost, poput zajedničkog života sa voljenom osobom a maštaćete i o deci. Spremni ste da u svom životu pravite ozbiljne korake a voljena osoba je saglasna sa vama. Očekuje vas jako dobar period u kojem ćete biti emotivno sasvim stabilni i ispunjeni. Ako već imat partnera odnos sa njim vam je dobar i već ozbiljno razmišljate da počnete da radite na proširenju porodice. Želite da se ostvarite u ulozi roditelja i sada vam to na neki način postaje prioritet. Zajedno sa voljenom osobom vas očekuju lepi trenuci u kojima ćete oboje uživati.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja, tokom druge polovine ove nedelje možete da očekujete neke nove tegobe i probleme. Druga polovine vam je nepovoljna i donosi nestabilnosti, pad imuniteta, podložnost prehladama, virusima i sličnim tegobama. Potrudite se da na ovom polju pokažete odgovornost prema sebi i da uradite sve što možete kako biste rešili eventualne probleme sa zdravljem. Vreme je da se posvetiute stvaranju boljeg imuniteta, da povećate unos vitamina i tečnosti. Pred vama je faza u kojoj ćete biti podložni respiratornim infekcijama kao i tegobama vezanim za pluća, kašalj, kijavicu, alergije ali i problemima sa varenjem. Uradite ono što je do vas da izbegnete potencijalne opasnosti. Potrudite se da maksimalno smanjite unos teške hrane ili nekvalitetnih namirnica, izbegavajte duvanski dim, cigarete i alkohol. Posvetite se zdravijem načinu života. Neophodno je da pokažete malo više odgovornosti prema sebi i svom zdravlju.

Stres, nervoza, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

Posao

Vi ćete imati dobru poslovnu nedelju. Faza velikog stresa prolazi i većina problema je polako iza vas. U prvom delu nedelje možete da očekujete nov priliv novca koji će vam obezbediti odlično materijalno stanje. Druga polovina ove nedelje vam je povoljna za poslovne pregovore i dogovore kao i za nova poznanstva, sklapanje novih saradnji kao i za kraća poslovna putovanja koja bi takođe mogla da vam budu na neki način korisna. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati mogućnost da ostvarite manji pomak na poslu. Imaćete mnogo energije i bićete posvećeni višem ciljevima, kao što je na primer sticanje veće poslovne stabilnosti. Možet da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivno stanje na polju finansija i da ćete sebi i drugima pokazati kako se vaš rad i umeće ipak mogu pošteno isplatiti. Ukoliko vam bude ponuđena saradnja sa nkim drugim gradom ili kraće poslovno putovanje, obavezno prihvatite jer biste mogli da imate velike koristi od toga.

Ljubav

U prvoj polovini sedmice ćete biti veoma posvećeni poslu pa nećete imati previše vremena za nova ljubavna dešavanja. No, tokom druge polovine ove nedelje možete da očekujete pozitivnu atmosferu sa osobom do koje vam je stalo. Ostvarićete romantičnu komunikaciju, zanimljiva dešavanja, više ćete biti zajedno o više ćete izlaziti zajedno. Pokazaćete spremnost da se jedno drugome maksimalno posvetite i uživaćete u tome. Ako ste slobodni, onda vas u drugoj polovini nedelje očekuje zanimljivo ljubavno poznanstvo sa osobom koja bi mogla biti nešto mlađa od vas. Moguće je da ćete lako i otvoreno pokazati svoje interesovanje a ona će to prihvatiti. Spontano dolazite do zbližavanja i vrlo skladno funkcionišete iako se ne poznajete dugo. Opušteni ste u njenom prisustvu i osećate se jako dobro kada ste zajedno. Možete da očekujete da će to biti početak jedne lepe veze u kojj ćete biti zadovoljni i ispunjeni na duže staze.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete odličan period. Nailazi faza oporavka, period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite mnogo bolju situaciju po pitanju zdravstvenog stanja. Problemi iz prethodnog perioda se sada lakše rešavaju i ublažavaju i možete da se nadate da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Prija vam umerena aktivnost. Uz izmenjeni režim ishrane možete da ostvarite opštu stabilizaciju na polju zdravlja ali takođe možete da se oslobodite i neželjenog viška kilograma. Pred vama je period u kom sveobuhvatno možete da dođete do bolje atmosfere na polju zdravlja i zato je važno da se posvetite sebi. Oko svega što vas zbunjuje ili zanima se posavetujte sa vašim lekarom. Prva polovina nedelje je povoljna za posetu nutricionisti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i generalno stabilnom stanju na ovom planu tokom cele nedelje. Uživajte u dobrom osećaju!

Žena sreća srećna radost osmeh
Foto: Shutterstock

RIBE

Posao

Početak nedelje može da krene burno ili sa nekim verbalnim okršajima na poslu. Moguće je da ćete imati česte svađe sa saradnicima ili da će doći do nekog konflikta zbog sukoba mišljenja i sukoba interesa. Pred vama je period u kojem ćete sve probleme uspeti da rešite kroz komunikaciju i zato je važno da pokažete da ste na rečima vešti i da ste spremni da se posvetite tome da s enađu kompromisna rešenja za kolektiv. Moguće je da na poslovnom putovanju neće ići sve kao što očekujete i da biste po tom pitanju trebali malo da povedete računa. Druga polovina nedelje vam je odlično postavljena za pokretanje privatnog posla ili za rad od kuće. možete da s enadate dobrim rezultatima ali i novim ponudama koje takođe dobijate kroz komunikaciju- sa prijateljima, poznanicima, kolegama, saradnicima itd. Vi ste vešti, šarmantni, umete drugim ljudima na pravi način da predstavite svoje ideje što će vam biti korisno za posao.

Ljubav

Očekuje vas zanimljivo poznanstvo početkom nedelje. Moguće je da će vas privući osoba koja će delovati nekako energično ili impulsivno i da ćete imati osećaj da sa njom ne možete baš lako da izađete na kraj. Za početak pustite da vam se ona pokaže u svom pravom svetlu a potom odlučite da li želite da se ta veza nastavi ili ne. možete da očekujete da će vam stanje na polju flerta biti generalno uzbudljivo pa vam nove ponude za ljubavne prolazne veze mogu dolaziti sa više strana. Ako ste u vezi ili braku, druga polovina nedelje vam je povoljnija da sa voljenom osobom ostvarite dobar i stabilan odnos. Tada ćete biti više posvećeni kući i porodičnom životu i više ćete težiti emotivnoj stabilnosti. No, ako ste sami nije vam ova sedmica toliko povoljna za početak ozbiljne veze više je za nešto prolazno. Vi volite da istražujete svoje ljubavne mogućnosti pa vam po tom pitanju može biti interesantno.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imat manje probleme sa grlom, disajnim putevma, plućima i da ćete generalno biti slabijeg zdravlja. Sada ste veoma podložni prehladi, upalnim i bolnim stanjima pa možete imati probleme i zbog virusnih ili bakterijskih infekcija. U svakom slučaju će za vas biti veoma važno da radite na tome da pojačate unos vitamina kao i da se potrudite da unosite više svežeg voća i povrća. Pred vama je period u kojem će biti neophodno da prekontrolišete krvnu sliku. Sa vašim lekarom se posavetujte oko toga na koji način još možete da ojačate svoj imunitet i koje vam suplemente preporučuje. Mogući su i problemi sa alergijama, disajnim putevima, kašljanjem, kijanjem i tegobama koje se vezuju za sinuse. Generalno se potrudite da vodite više računa o svom zdravlju tokom ove faze. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze i potrudite se da dovoljno odmarate i mirujete kada se ne osećate dobro.


Astrolog: Ruža Ružanović

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi