Seks, par, veza, ljubav
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

foto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovan

Neka vam oči budu širom otvorene kada je u pitanju posao. Očekuje vas blagi flert početkom meseca, a ako ste u vezi trebaće vam mnogo truda da nađete vremena za vašeg partnera. On će to i te kako znati da ceni. Ukoliko ste singl, spremni ste za vezu, ali se malo umirite. Ukoliko jurite u nešto obiće vam se o glavu. Oko Dana zaljubljenih poželećete da kupite poklon vašem poslednjem partneru, ali dobro procenite da li je on vredan toga.

Bik

Blizanci

Vreme je za malo uživanja sa voljenom osobom. Venera, planeta ljubavi i novca je u vašem sektoru odnosa. Posvetite se partneru i vašoj intimnosti. Ovo će biti mesec strasti, ali i podsetnik vaših granica. Sve do kraja meseca bićete spremni za romantiku pa upalite sveće i obucite fin veš. To će da dovede do većih i boljih stvari.

Rak

Za vas se sve vrti oko romantike ovog meseca. Žudećete da provedete noć sami sa partnerom uz upaljene sveće i flašu vina. Ako ste singl, ne plašite se razgovora sa nekim ko je zainteresovan. Možda će vam trebati malo više vremena za vas, pa se ne libite da kažete partneru da želite malo prostora.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Ovo je vaš mesec i nema ničeg pogrešnog u tome. Mlad Mesec probudiće u vama seksualnu energiju i povezaće vas sa drugima na višem nivou. Ukoliko ste singl, zanimaće vas samo kombinacije.

Devica

Spremni ste da upoznate nekog novog? Odlično, jer je univerzum na vašoj strani i donosi vammnogo romantičnih vibracija. Ukoliko ste u vezi, imaćete manjih trzavica. Ako ništa drugo, znate da je seks pomirenja uvek dobra opcija. Pun Mesec 19. februara učiniće da se osećate super seksi i strastveno posebno prema jednoj osobi, pa nemojte da dopustite da ova energija izbledi.

 

Vaga

Sve je u znaku romantike, pa čak i ako niste fan Dana zaljubljenih ove godine ćete mu se radovati. Isplanirajte nešto posebno sa vašim partnerom. Ako ste singl onda isplanirajte nešto sa osobom sa kojom se povremeno viđate. Nemojte da se iznenadite ako neko od vaših prijatelja iznenada postane nešto više. Razmislite pre nego napravite korak jer ne želite da se upustite u avanturu sa nekim ko vam ne znači mnogo.

PREPORUČUJEMO I:

 

Škorpija

Strelac

Seks, par, veza, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Imate veoma dobru energiju ovog meseca. Venera ulazi u vaš znak i izgledate i osećate se veoma dobro što u mnogome utiče na vaš ljubavni život. Bićete glavni i u krevetu, a jurićete ka onome što želite bez obzira na prepreke. Mars koji će ući u vašu kuću romantike 14. donosi više seksualne energije koju ćete i te kako iskoroistiti. Izvadite vaš prelepi fini veš i posteljinu koju ste toliko dugo čuvali.

Vodolija

Ribe

Držite vaše prijatelje blizu vas ovog meseca, jer mogu da vas upoznaju sa nekim ko može da bude vaš sledeći partner. 14. kada Mars uđe u znak Bika imaćete snažnu senszualnu energiju kada j eu pitanju komunikacija i pisanje. Ako imate nešto važno da kažete vašoj srodnoj duši sada je pravo vreme. 19. će vas Pun Mesec okrepiti samopouzdanjem kada je vaša veza u pitanju. Ne oklevajte da kažete šta mislite jer je to jedini način da kažete šta želite.