RIZIČNA MAGIJA RETROGRADNOG MERKURA Ova tri znaka očekuju VRTOGLAVE promene! Narednih dana život će vam biti potpuni HAOS!

Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promena posebno uticati.

Merkur
Foto: Profimedia

Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promena posebno uticati.

HOROSKOP ZA 10. JUL Skloni ste zdravstvenim problemima! Posetite lekara na vreme!

Ali, pre nego što još jednom prevrnete očima na još jedno previđanje loše komunikacije, trebalo bi da znate je julski retrogradni Merkur samo jedan faktor u vezi koju imamo sa svetom, naših veza sa drugima i samim sobom.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovnovi da se paze burne rasprave sa partnerom, a evo ko može da očekuje iznenadni priliv NOVCA!

 

Pre svega, svi znakovi treba da ovo vreme iskoriste za razvijanje i reflektovanje svojih misli, jer se život ne završava kada počne da nam bude izazovno i teško.

U ovom periodu budite osoba koja se neće plašiti da krene na put samoisceljivanja i uživajte u stvarima koje volite, od hrane do muzike.

Nosite šminku za koju vam je neko rekao da vam ne stoji, a vama se sviđa, gledajte u zvezde, uživajte u životu… Jednostavno, zabavite se!

PROČITAĆE VAS KAO KNJIGU Jedanaest zabavnih činjenica o osobama rođenim u znaku Raka!

posao, uspeh, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovog meseca vam je išlo prilično dobro! U vašoj karijeri, ličnom životu, društvenim krugovima i romantičnim avanturama, gurali ste u svom stilu.

Dragi Ovnovi ovog retrogradnog Merkura se ne plašite da promovišete povode i da radite na onome o čemu brinete. Bliži ste ciljevima nego što mislite. Vaša energija je živa i brza, pa preuzmite prednost!

FEBRUARSKIM MAČKAMA TREBA STRPLJIV MUŠKARAC Evo kakav frajer je stvoren za vas! Pronađite LJUBAV prema mesecu u kom ste rođene!

Sada je vreme da investirate u sebe i vašu budućnost – bilo da je to kupovina stana ili samo odlazak na jogu ili vaš omiljeni trening. Ne pokušavajte previše da objašnjavate i ubeđujete druge u to šta radite, samo pravite tihe korake i naučite kako da se poštujete.

SA NJIMA JE MILINA SARAĐIVATI On ne voli da radi, ali voli da se druži! 3 horoskopska znaka koja su najbolji ŠEFOVI!

Posao, zarada, muškarac, IT
Foto: Shutterstock

Blizanci

Ovo je bilo burnih sedam meseci za Blizance, ali se tome sve više približava kraj. Sada je vreme da napravite korekcije, komunicirate što je direktnije moguće i oprostite sebi i drugima.

Da biste došli do dobrog, morate da se potrudite i siđete sa svog “prestola” koje ste sebi postavili.

Takođe, izbegavajte dvolične prijatelje i one koji vam ne prijaju, bivše partnere, ali i seksualne odnose – sve dok Merkur ne izađe iz ovog položaja (1. avgust). Pronađite balans da biste pronašli i sreću.

DVA ZNAKA TREBA NAROČITO DA SE PAZE! Retrogradni Merkur traje ceo jul i napraviće vam PAKAO OD ŽIVOTA! A danas je NAJGORI DAN!

Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Problemi sa putovanjima, komunikacijom, kulturom i novim vezama se možda razviju, ali, ovo je savršeno vreme za završavanje projekata i zadataka i pravljenja planova koji mogu biti efektni kada se Merkur vrati u svoj položaj.

JEDAN ZBOG LINIJE NE ŽELI DA LIZNE SLATKO Evo koji znak nema meru kada su slatkiši u pitanju, a koji zbog linije gricka samo bademe!

Kanališite svoj entuzijazam u energiju koja se konstantno dopunjuje – bilo da je to kroz organizovanje prostora, preuzimanja ambicioznog projekta ili provođenje slobodnog vremena sa dragim ljudima koji čine da se osećate dobro.

RIBE IGRAJU PRLJAVI PLES Zvezde znaju koji film odgovara vašem znaku! Proverite - pripremite kokice i udobno se smestite!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi