Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz
Shutterstock, ilustracija
Piće, energgetsko piće, umor, učenje, stres

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

U astrologiji je vrlo važno tumačenje elemenata. Element Vage je vazduh, a to znači da vodene horoskopske znakove očekuje nestabilan period.

PROČITAJTE I:

 

Dok Voda i Zemlja funkcionišu u savršenoj harmoniji, Voda i Vazduh stvaraju cunami, haos i nestabilnost.

Vaga je vrlo pravična, pa će zakon karme u njenom periodu naplatiti mnoge dugove, ali i vratiti dobra dela.

Devojka Tinejdžerka Depresija Tuga Tužna Stres Nesrećna

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Rak - talasi jakih emocija

Sunce u periodu Vage prolazi kroz vašu četvrtu kuću koja simbolizuje dom i porodicu. Moguće je da ćete u narednom periodu imati problema kod kuće i teško ćete pronalaziti emotivnu sigurnost. Rak je vrlo emotivan znak, a sada Sunce baca sjaj na njegovo najemotivnije polje, pa će mnoga osećanja isplivati na površinu. Vrata kosmosa su otvorena za vaše nedaće, zato pokažite svoje emocije. Sada je dobro da se posvetite članovima porodice i obnovite neke zapostavljene odnose. To će učiniti da se osećate bolje.

PREPORUČUJEMO:

 

Škorpija - čežnja za samoćom

Sunce obasjava vašu 12. kuću, odnosno kuću tajni i karme. Drage Škorpije, uskoro će vaš rođendan, zato će mnogi od vas želeti da se osame i razmisle šta su to uradili u prethodnom periodu. Često će biti nemoguće da pronađete prostor za sebe što će negativno uticati na vaše raspoloženje. Bićete samokritični i često ćete sebe podsećati na greške iz prošlosti. Sumiranje prethodne godine lakše ćete podneti u društvu iskrenog prijatelja. Ne plašite se da pokažete emocije.

 

Ribe - emotivna evolucija

Drage Ribe, Sunce trenutno prolazi kroz vašu osmu kuću koja predstavlja seksualni život i transformaciju. Puno ćete razmišljati o tome šta treba da promenite u svom životu. Bićete spremni da se menjate, ali budite svesni da pozitivna transformacija ne može da se dogodi preko noći. Mnoge Ribe biće opterećene ljubavnim problemima, pogotovo one koje su usamljene. Ne razmišljajte i ne analizirajte previše, Izađite iz zone komfora i dopustite da vas talas ljubavi ponese.

Venera je u Vagi, a to znači puno akcije i neodlučnosti za sve znake Zodijaka! Evo šta možete da očekujete

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 29.09.2019. 14:00 Venera u Vagi je u domicilu, što znači da je četrnaestog septembra ova planeta u svojoj kući. U znaku Vage, Venera pokazuje svoje najbolje kvalitete (pored znaka Bika, kojim takođe vlada).

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati