NE MOGU DA BUDU BEZ PARTNERA Ova TRI horoskopska znaka ne podnose SAMOĆU!

Svaki horoskopski znak ima neke karakteristike koje ga odlikuju i čine posebnim. Neki uživaju u društvu i vole da nalaze nove prijatelje. Drugi su uvek spremni da pomognu i rado su u čvrstoj, dugotrajnoj vezi. Za neke horoskopske znakove je veza koja dobro funkcioniše najbitnija. Međutim, ako ovim horoskopskim znakovima pukne veza i moraju da budu sami, oni su najnesrećniji od svih.

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanaca vrlo su društveni i rado sklapaju nove kontakte. S njima može da se razgovara o svemu, pa vole da razmenjuju iskustva. Međutim, bez redovnog kontakta ubrzo počnu da se osećaju usamljeno. Tako im je i u solo-fazi. Osećaju se napušteno, pa im užasno nedostaje neko da bude uvek uz njih.

 

Vaga

Vaga je jedan od najdruštvenijih znakova i voli kontakt s ljudima oko sebe. Teži harmoniji i vrlo je brižna. Njeni društveni kvaliteti pomažu joj da brzo sklapa nova prijateljstva i veze. Ali Vage se bez partnera i ljubavi osećaju usamljeno i mogu da budu vrlo nesrećne.

USKORO JE KRAJ NEGATIVNIM VIBRACIJAMA Mesečev horoskop prognozira ovakav ZAVRŠETAK NEDELJE!

Ovi horoskopski znakovi imaju ubedljivo NAJSUROVIJE RASKIDE!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:53 - 12.08.2019. 10:11 Ako raskide možemo deliti na dobre i loše, onda ovi znaci zodijaka biraju ono drugo.. Foto: Shutterstock, ilustracija Raskidi su u principu bolni i svako od nas ih preživljava na drugačiji način.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka vole da su okruženi mnoštvom ljudi. Vodolija je vrlo društvena osoba i voli da putuje sa ekipom. Dobra grupna dinamika jako je bitna za nju i bez redovnih kontakata oseća se usamljeno. Tako je i sa vezama. S partnerom je ovaj horoskopski znak mnogo srećniji i pun je elana i radosti.

NJIH NE MOŽEŠ DA IZMANIPULIŠEŠ Žene u ova tri znaka NIKO ne može da NADMUDRI!

Pevačica, studio, muzika, umetnost, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi