devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna
Shutterstock
devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanaca vrlo su društveni i rado sklapaju nove kontakte. S njima može da se razgovara o svemu, pa vole da razmenjuju iskustva. Međutim, bez redovnog kontakta ubrzo počnu da se osećaju usamljeno. Tako im je i u solo-fazi. Osećaju se napušteno, pa im užasno nedostaje neko da bude uvek uz njih.

PROČITAJTE I:

 

Vaga

Vaga je jedan od najdruštvenijih znakova i voli kontakt s ljudima oko sebe. Teži harmoniji i vrlo je brižna. Njeni društveni kvaliteti pomažu joj da brzo sklapa nova prijateljstva i veze. Ali Vage se bez partnera i ljubavi osećaju usamljeno i mogu da budu vrlo nesrećne.

Ovi horoskopski znakovi imaju ubedljivo NAJSUROVIJE RASKIDE!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:53 - 12.08.2019. 10:11 Ako raskide možemo deliti na dobre i loše, onda ovi znaci zodijaka biraju ono drugo.. Foto: Shutterstock, ilustracija Raskidi su u principu bolni i svako od nas ih preživljava na drugačiji način.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka vole da su okruženi mnoštvom ljudi. Vodolija je vrlo društvena osoba i voli da putuje sa ekipom. Dobra grupna dinamika jako je bitna za nju i bez redovnih kontakata oseća se usamljeno. Tako je i sa vezama. S partnerom je ovaj horoskopski znak mnogo srećniji i pun je elana i radosti.

Pevačica, studio, muzika, umetnost, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?