Ljubav, seks
Alo.rs
Ljubav, seks

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Odličan seksualni život zavisi i od raznolikosti, pa ga treba malo začiniti. Ako su ti dosadile klasične poze ili samo želiš isprobati nešto novo, možda se prava tajna krije u zvezdama. Kao i za ostale segmente života, zvezde su nam otkrile i koje poze seksa odgovaraju kojem horoskopskom znaku. Proveri jesi li ikad isprobala onu koja najbolje odgovara tvom horoskopskom znaku.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAN

Idealna poza za tebe bila bi popularno nazvana 'ples u krilu'. Do nje ćeš doći tako što bi tvoj partner seo na visoku barsku stolicu, a ako imate onu na federe još bolje! Ti sedni na partnera i nakon što ste se udobno smestili nogama obgrli njegovu glavu. Ako ćeš se i dalje osećati udobno, opusti se i nagni unatrag prema podu rukama pridržavajući se za pod.

BIK

Kod njih je uvek dobar izbor klasičan, stari misionarski položaj.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

Pune energije i prljavih misli te uvek maštovite, blizance su stalno u potrazi za nečim novim. Za njih bi bila idealna plug poza. U toj pozi žena legne na krevet, dok su joj noge izvan kreveta. Muškarac treba stati iza nje te joj podići noge kao da gura plug. Mali savet za žene je da se pridržavaju laktovima kao u izdržaju kako bi im bilo što udobnije.

RAK 

Žene u znaku raka su osetljive, a smatramo ih i porodičnim tipovima. No nikako ne smemo isključiti ni njihovu 'divlju' stranu. Pomalo su nepredvidive pa će jednu noć biti romantične, a već drugu će biti neprepoznatljivo grube. Zbog te nepredvidljivosti idealna poza za žene u znaku rada bi bila takozvana 'kaubojka'. 

PREPORUČUJEMO I OVO:

LAV

Moćne lavice, kad su u pitanju ljubav i seks, vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanje. Kako bi objedinile sve te stvari koje vole, nije im strano započeti seks masažom. I to ne bilo kakvom već onom s toplim uljima. Žena se nalazi u ležećem položaju, a muškarac nakon masaže legne na nju i polagano ulazi u nju s leđa.

DEVICA

Device su poznate po tome da vole puno razmišljati, pa se njima preporučuje poza 'stojeći tigar/zmaj u čučnju'. Žena se namesti u doggy pozu na ivici kreveta. Partner stane iza nje i stojeći ulazi u partnerku. Ova poza pružiće zadovoljstvo i tebi i partneru.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

Žene rođene u ovom znaku jako se dobro ljube i vole predigre. Zato bi poza 'lotus' bila super za njih. Muškarac treba sesti na pod prekrštenih nogu kao da radi neku pozu iz joge. Partnerka mu seda u krilo tako da ga i nogama i rukama obgrli. Muškarac je primi rukama i počne privlačiti prema sebi. Za sve koje vole spor i senzualan seks, ova poza je idealna.

ŠKORPIJA

Škorpije su uvek spremne na eksperimentiranje pa su poze na velikim pilates loptama prava stvar za sve rođene u ovom znaku. Partner neka sedne na loptu nogu čvrsto uprtih u pod, a zatim nek žena sjedne na njega okrenuta leđima prema njemu.

STRELAC

Ovaj znak jako voli uživati u ljubavi i strasti. Zvezde su kao idealan položaj odabrale onaj u kojem je muškarac dole, a partnerka sedi na njemu tako da je jedna njena noga između njegovih.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

Poza zvana 'majmun' je ono što voli ovaj horoskopski znak. Muškarac leži na leđima, a noge su mu skupljene na prsima. Kako bi mu penis bio slobodan, na tom području neka raširi malo noge.

VODOLIJA

Napuni kadu do pola vodom i neka muškarac prvi uđe u nju i sedne. Zatim ulazi žena koja seda partneru u krilo, leđima okrenutim prema njemu. Kako bi vam bilo lakše i ugodnije, slobodno se pridržavajte za ono što vam je pri ruci kao što su radijator, ručka ili bilo šta drugo.

RIBE

Sedite tako da ste okrenute jedan prema drugome. Žena nogama neka obgrli partnera oko struka sedeći, a položaj nogu će tvoriti slovo M. Ravnotežu ćete držati tako što ćete oboje staviti ruke iza svojih leđa i tako se držati za površinu na kojoj jeste.