Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je reč o ljubavi, astrolozi uvek posebno izdvajaju dva znaka koji zajedno čine najbolji par horoskopa. Reč je o Lavu i Vagi, među kojima je hemija jača nego kod bilo kojeg drugog horoskopskog para.

PROČITAJTE I:

 


Već pri samom upoznavanju, među njima može da se rodi velika obostrana simpatija i privlačnost jer su Vage veoma vešte u davanju komplimenata, što sjajno odgovara Lavovima koji obožavaju da budu u centru pažnje.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života i njim može da doživi pravi vatromet, što u krevetu, a što u emocionalnom smislu. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

A iako su po mnogočemu različiti, ono što im je zajedničko je da se ne ustručavaju da pokažu nežnost jedno drugome, ali i u javnosti.

Takođe, i Vage i Lavovi su sjajni u komunikaciji pa sve probleme rešavaju razgovorom, što njihovu vezu čini gotovo neraskidivom. 

Top 5 najvernijih žena ako je verovati Zodijaku!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 16.11.2019. 14:00 Njihova vernost i rešenost da istraju u braku, zadivljuje okolinu Foto: Shutterstock, ilustracija Lav 7/10 Lavovi vole i cene sebe. I to može nekoga da iznervira, ali to je razlog da se ne trošite na sitnice. Žena rođena u znaku Lava zahteva sve najbolje i to u jendom muškarcu.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!