VENERA U POLJU OVNA! Ova 4 znaka čeka PRESUDNIH 6 dana! Zapamtite ih, NEVEROVATNO SU VAŽNI!

Prolazak Venere kroz polje Ovna odraziće se na gotovo sve znakove Zodijaka

Postrojili se Venera, Mars, Saturn i Jupiter
Foto: Shutterstock

Venera je ušla u Ovna 20. aprila, a tu će se zadržati sve do 15. maja, a to može znači samo jedno - doćiće do naglih i neočekivanih promena kada su emocije u pitanju!

 

Kada planeta ljubavi, lepote i seksualnosti prolazi kroz vatreni znak neminovno dolazi do naglih i možda neočekivanih promena kada su emocije u pitanju!

Prolazak Venere kroz polje Ovna odraziće se na gotovo sve znakove Zodijaka, pa će većina biti direktnija i iskrenija prema partnerima i uopšte osobama suprotnog pola, a u većini odnosa pašće maske i pokazaće se ko se kome dopada, a ko ne.

Takođe, strast će postati izraženija, a moguće je da ćete primetiti i da postajete daleko nestrpljiviji i sa manje takte. U ovom periodu svi će viši ceniti telesno, a ne mentalno, i njihova duža težiće rizicima i uzbuđenjima.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Venerina nagla, zaljubljiva energija probudiće burne strasti, a slobodnima će doneti nikad izraženiju čežnju za novim vezama i avanturama.

Burno razdoblje čeka nas u periodu od 6. do 10. maja, kada su mogući najrazličitiji preokreti s obzirom da će se u ovim danima intenzivirati tvrdoglavost i isključivost, ali preuveličavanje problema i nesuglasica. Zapamtite da će ova astrološka pojava biti pogodna posvađanim partnerima - ovo je pravi period za pomirenje!

Venera će ovog puta posebno uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca koji će se jedva obuzdati, a u nekim trenucima neće moći ni da se prepoznaju.

ASTROLOGIJA
Foto: Shutterstock

I za Lavove i Strelce će ovo biti zanimljiv period ispunjen neočekivanim događajima i promenama. Strelci bi mogli da se strasno zaljube, ali oprez - moraće da budu uporniji nego inače!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi