PRAVI NESREĆNICI Ova 4 horoskopska znaka najteže pronađu ljubav!

Iako je zapravo teško pronaći srodnu dušu, nekim ljudima prava ljubav jednostavno nije suđena. Sledeći horoskopski znakovi su, nažalost, skloni biranju pogrešnih osoba i zato često završe slomljenog srca.

Tužna Nesrećna Žena Devojka
Foto: Profimedia

Rak

Dobroćudnost Raka razlog je zašto se za njega uvek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava gledati samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravim okruženjima puno duže nego što bi trebao. Jako loše podnosi prekid pa se trudi svim snagama popraviti odnos sa postojećim partnerom.

 

Ribe

Za osobe rođene u znaku Ribe moglo bi se reći da žive u nekom svojem svetu i ne shvataju šta se zapravo događa oko njih. Njihove ljubavne priče često su tragične jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga tko će ih razumeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

 

Ovan

Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvek dobra stvar. Upravo ih to uverenje da oni uvek znaju i biraju najbolje zaslepi pa svoje partnere pokušavaju promeniti i nametati im svoje stavove i mišljenja što se vrlo brzo završi pucanjem ljubavne veze.

Tužna Nesrećna Žena Devojka
Foto: Profimedia

Bik

Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom jer ne žele biti sami pa se često odluče za nekoga ko im uopšte nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju dovesti vezu na zelenu granu, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u potragu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi