HOROSKOP DO LETA 2019. Ova 3 znaka rizikuju RASKID, a evo ko će morati da čuva svoju ljubav!

Ne piše nam se dobro...

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

Prelazni period između proleća na leto sa sobom nosi mnogobrojne turbulencije na ljubavnom planu, koje će se posebno odraziti na tri znaka Zodijaka.

Blizanci, Devica i Vodolija moraće da budu vrlo taktični ukoliko ne žele emotivni krah u narednom tromesečju.

Šta očekuje zauzete, a šta slobodne pripadnike ovih znakova pogledajte u ljubavnom horoskopu za maj, jun i jul.

Blizanci

Blizancima koji su u vezi ili braku zvezde neće biti naklonjene na prelazu proleća u leto.

Sa voljenom osobom ćete imati česte prepirke i neslaganja koja još u prošlosti niste rešili i sada izviru iz tepiha. Potrudite se da ne odlažete rešavanje problema i ovaj put, suočite se sa voljenom osobom i razjasnite sve što vam do sada nije bilo jasno u vašem odnosu.

Iako vam sada deluje kao da vaša situacija nema izlaza, već krajem maja će se sve stabilizovati pa vas u junu i julu očekuju divni trenuci sa emotivnim partnerom. Pogledajte OVDE veliki ljubavni horoskop za maj.

Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom proleća uživati u druženju, flertu i dobroj zabavi. U junu ćete sklopiti novo, veoma interesantno prijateljstvo.

Raskid, prevara, par, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Tokom proleća i početkom leta Device koje su u braku ili vezi neće znati šta ih je snašlo. Zbog mnogobrojnih obaveza zanemarićete svoj emotivni odnos čega nećete biti svesni.

Voljena osoba će pokušati da vam na to skrene pažnju, ali bezuspešno. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju najzgodniji ljudi.

Iako vam je karijera trenutno na prvom mestu potrudite se da više vremena provodite sa vašim partnerom. Organizujte neka putovanja tokom ovog perioda i iznenadite voljenu osobu. To će dobro uticati na vašu vezu ili brak, a vi ćete se osećati zadovoljnije.

Slobodne Device će početkom juna upoznati novu osobu koja će okupirati njihovu pažnju. U početku ćete negirati da vam pažnja te osobe prija i da se polako zaljubljujete.

Do kraja juna vaš odnos će prerasti u nešto više.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Zauzete Vodolije će na polju ljubavi osećati tenziju zbog pojave osobe iz prošlosti koja je vama nekada značila. Čudan osećaj koji se u vama probudio počinje da remeti svakodnevne aktivnosti a to vaš partner primećuje.

Niste sigurni šta zaista osećate, ali znate šta je ispravno i kakav bi trebalo da bude završetak ove priče. Ne dozvolite da kratkotrajna osećanja uzdrmaju vaš odnos sa voljenom osobom i sruše ono što ste gradili godinama. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju najfatalniji muškarci.

Osećate znake ljubomore vašeg partnera, ali ste svesni zbog čega je to tako i trudite se da situaciju primirite.

Kod slobodnih Vodolija situacija je malo drugačija. U ovom periodu bićete fokusirani na društvo, porodicu i zabavu, a o ljubavi nećete puno razmišljati.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi