Stres, nervoza, svađa
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

Iznenadna promena

Za tri znaka Zodijaka, te promene će biti jako teške. Pobunjeni iznutra, hteli bi da odbace našu rutinu i tradiciju, ali uvek postoji navika koja nas drži u istoj rutini.

Promena je značajna i ti znakovi Zodijaka nisu voljni da je prihvate. Međutim, to nije mudra odluka. Uvek je bolje ne odupirati se promeni. Ipak je neizbežna.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovo su neki od načina na koje će sezona Vodolije pogoditi ova tri znaka Zodijaka:

Rak

Kako se Sunce odmiče od Jarca i približava buntovnoj Vodoliji, uzburkavaju se vaše emocije, piše Soul travel rules. Kao Rakovi, već ste prilično emocionalni i sada ćete se zbog ove iznenadne promene osećati izgubljeno. Nemojte odustati od sebe. Udahnite i smirite se. Ako morate, povucite se.

U redu je zbuniti se kad sva ta komplikovana energija dolazi. Držite oči na cilju i nastavite da se krećete prema njemu. Isprva će se to činiti vrlo teškim, ali dok hodate dalje, put će postati jasniji. Imajte malo vere u sebe.

Škorpija

Vas već optužuju da ste pomalo tajanstveni. Sezona Vodolije dovodi ovu tajnovitost na novi nivo. Postaćete hladniji i članovi vaše porodice će to uočiti i biće zabrinuti da li se udaljavate od njih ili ste možda depresivni.

Nijedno od toga nije istina – samo vam je potrebno malo vremena za sebe. Morate proći kroz fazu samorefleksije. Usresredite se na svoje slabosti i pokušajte da radite na njima. Ljudi koji se dovoljno brinu razumeće zašto vam treba da prekinete sve kontakte sa spoljnim svetom na neko vreme. Oni će vas podržati u ovoj odluci.

Oni će se držati podalje dok ne budete uravnoteženiji sa svojim unutrašnjim ja. Kada se budete osećali prijatno, možete se vratiti i nositi sa životom i ljudima na normalan način.

Ribe

Dok drugi imaju neke prepoznatljive naznake da će imati problema u ovom razdoblju, za vas stvari stoje malo drugačije. Bićete duhovno, fizički i mentalno iscrpljeni.

Ne možete stvarno reći zašto se tako osećate, ali ova iscrpljenost će vas učiniti razdražljivim i uznemirenim. Odmaknite se od spoljnog sveta i pokušajte da pogledate unutra. Usresredite se na ličnu dobrobit.

Ako možete da prepoznate šta nije u redu sa vama, onda možete da radite na tome. Ako ne, onda se umirite. Ako je potrebno, idite u šetnju ili priuštite sebi toplu kupku. Prvo se pobrinite za sebe.

Sezona Vodolije će biti prilično teška ovim znakovima Zodijaka, jer donosi mnogo emocionalnih nemira. Ali ne treba previše brinuti. Dajte sebi vremena i pobrinite se za sebe i proći ćete kroz to razdoblje bez problema.