SAMOĆA ZA NJIH NIJE OPCIJA! Ova 3 horoskopska ne mogu da žive bez PARTNERA! Saznajte da li ste među njima!

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku!

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

Za neke je ljude sloboda najveći blagoslov, dok je drugi smatraju receptom za nesrećan život. Ova tri horoskopska znaka uvek žele biti u ljubavnoj vezi. 

 

Vaga

Društvene Vage uvek vole biti okružene ljudima. Kada su u vezi, žele sve ubrzati kako bi što više bile s partnerom jer je samoća za njih jednaka tugi. OVDE pročitajte koja 3 horoskopska znaka su ukočena u seksu!

Blizanci

Blizanci najteže podnose prekide. Oni uvek moraju imati nekoga s kim će imati romantičan odnos inače su vrlo nervozni i negativni. Kada predug period provedu solo, to počinje uticati i na ostale aspekte njihovog života, poput karijere i zdravlja. OVDE pročitajte koja poza najviše uzbuđuje tvoj horoskopski znak!

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije pravi su paradoks. Jako teško se vežu za nekoga, ali kada se to jednom dogodi, oni svog partnera počinju smatrati delom sebe i raskid smatraju smakom sveta. OVDE saznajte svoj životni vek!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi