drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne
Shutterstock
devojka, haljina, moda, stil, lepota, žena, izgled, telo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Lavice su žene jake ličnosti i dobro se nose sa svojom moći baš kao i njihov planetarni vladar, Sunce.

Jedno je sigurno, ukoliko neko pokuša da se poigra sa njima ili da ih slaže, neće se dobro provesti. Laž je nešto što preziru. Ako neko pokuša da poremeti njen način života ili povredi ljude koje voli obrušiće se na tu osobu svom snagom. Uvek su tu za svoj krug ljudi. Svoju pomoć sa dragim ljudima nesebično deli.

PROČITAJTE I:

 

Ona je neko koga krasi sjajan osmeh, unutrašnji osećaj o sebi samoj, veliko srce i sposobnost da bilo šta učini mogućim. Negde duboko unutra ona shvata da ne postoji ništa što ne može da se uradi i to može da inspiriše, motiviše i reši neke probleme koji stoje nekom na putu.

Ona ume da bude destruktivna, da nameće mišljenje i donosi odluke koje uopšte nisu na njoj. Lavice su živahne osobe, pune života, a njihov entuzijazam i razigranost gotovo su zarazni i uvek su spremne za zabavu.

”Rođena sam slobodna!” moto je ovog astrološkog znaka

Devojka, ljutnja, borba, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljubav i seks

Lavice su tople i pune volje kad trebaju da izraze svoja osećanja i strasti. Lavovi su telesna stvorenja, a svoju seksualnost iskazuju sa velikom dozom samouverenosti. Jednom kada ona na nekoga baci oko, biće krajnje odlučna da dobije ono što želi. 

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada se žena u znaku Lava zaljubi, njen svet počinje da se vrti oko njenog partnera. Ona će sve dati svom partneru, srce, dušu i telo, bez ikakve zadrške. Njena ljubav je topla i strastvena, spremna je da se bori, da se miri, da vodi ljubav i da dane provodi u zagrljaju sve do onog trenutka dok njena lična sloboda nije ugrožena.

seks, afera, prevara,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Veza

Sa njom nije uvek lako biti u vezi. Preveliko vezivanje je uvek praćeno i prevelikim očekivanjima, a ona ume da bude ekstremno posvećena. U nekim slučajevima, ona može biti nezainteresovana ili fokusirana na sebe i svoju karijeru ili na neke druge ljude u svom životu.

Samo kada duboko voli ona postaje postaje umiljata i topla Lavica koja daje čitavu dušu svom partneru i porodici.

PREPORUČUJEMO:

 

Kada zna šta želi, ne postoji ništa što će joj promeniti mišljenje. Ne možemo je lako nazvati tvrdoglavom već pre ženom jake volje.

devojka, moda, naočare

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI