Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije
Shutterstock, ilustracija
Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da vam se bliži prekid poslovnog odnosa ili neke poteškoće koje se tiču zaposlenja. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati komplikacije i otežanja na ovom polju.

LJUBAV: Imate utisak da je vaš partner pokazao neke osobine koje je ranije skrivao od vas. Ne dopada vam se njegovo lice. Moguće je da ćete uskoro razmišljati o mogućem prekidu veze.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Pred vama je period u kojem možete da budete veoma osetljivi. Potrudit se da povedete više računa o svom zdravlju danas.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: U vašem poslovnom okruženju se dešavaju problemi i komplikacije koje se negativno odražavaju na vas. Moguće je da ponekad iz određenih situacija ne vidite izlaz.

LJUBAV: Očekuje vas dosta promena na polju ljubavi. Moguće je da ćete i sami biti zbunjeni nekim svojim odlukama. U nekim trenucima ni sami ne znate šta želite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Potrudite se da radite na tome da ojačate svoj imunitet kako biste uspeli da se izborite sa mogućim problemima koji će uskoro uslediti.

Muškarci rođeni u ovim znakovima Zodijaka su majstori flerta!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 14:00 I dok neki muškarci uopšte ne znaju sa ženama, drugi mogu da osvoje koju god požele... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti i priliku da nađete rešenje za neke probleme. Pred vama je faza u kojoj će biti od presudnog značaja da se pozabavite svojim interesima.

LJUBAV: Danas ćete napraviti prvi korak ka osobi sa kojom je do sada postojao samo flert. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da joj pokažete da želite nešto više.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Važno je da se posvetite tome da budete u boljoj formi i kondiciji i da istrajete u svojoj nameri da živite zdravo.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, sledi vam faza u kojoj ćete se baviti nekim bitnim promenama. Možete da očekujete da će vaša situacija na ovom polju pozitivno da se menja.

LJUBAV: Bračna situacija nije baš dobra, iako ljudi u vašem okruženju misle da imate idealan brak. Vi se osećate prilično loše i ne dopada vam se partnerovo ophođenje ka vama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme zbog prevelikog unosa masne hrane. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa nutricionistom.

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Skloni ste impulsivnim reakcijama koje vas mogu dovesti do poslovnih problema. Nije vam lako da rešite sve što vas opterećuje na ovom polju. Potrebno vam je dosta vremena za to.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija i flert. Međutim, nepovoljan je dan za početak veze. Potrudite se da se više posvetite svom unutrašnjem miru i balansu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima kod vas. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Imajte na umu da su vam sada generalno disajni putevi slaba tačka.

Lekar Doktor Rentgen Rentgenski snimak pluća Pacijent

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Potrudićete se da nadoknadite štetu koju ste na neki način nepromišljeno napravili na poslovnom polju. Važno je da u svakoj svojoj odluci budete dovoljno racionalni.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom i komunikacijom koja postoji sa voljenom osobom i želite promene. Dolazi vam vreme u kojem ćete imati mogućnost da menjate stvari.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu nestabilni i promenljivi. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa štitnom žlezdom. Posavetujte se sa lekarom.

VAGA

POSAO: Vreme je da pokažete spremnost da se maksimalno posvetite svom poslu. Neke obaveze vam stoje nad glavom i važno je da ih rešite što pre. Aktivirajte se malo više.

LJUBAV: Od voljene osobe očekujete da vam bude verna i privržena, čak i onda kada vi niste takvi prema njoj. Moguće je da ćete u narednom periodu imati veću krizu u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje oči i vid. Moguće je da ćete imati manje probleme sa dioptrijom, pa povedite više računa o sebi. Generalno čuvajte zdravlje u narednoj fazi.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za promenu posla ali da vi niste sigurni da li treba to da prihvatite. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje komplikacije.

LJUBAV: Očekuje vas šansa za početak nove ljubavne veze koja bi mogla da vam bude značajna na duže staze. Pred vama je faza u kojoj vam je potrebno dosta ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. bićete skloni tegobama vezanim za karijes ali i za neke veće komplikacije. Potrudite se da idete redovno na stomatološke preglede.

POSAO, DRUŠTVO, KOLEGE

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog posla i potrebna vam je nečija podrška i pomoć kako bi to mogli da ostvarite. Obratite se saradnicima u koje imate najviše poverenja.

LJUBAV: Dolazite do intimnije komunikacije sa osobom prema kojoj već neko vreme gajite osećanja. Možete da očekujete da će vaša veza da krene u jednom posebnom smeru.

ZDRAVLJE: Stanje je sve bolje. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakve probleme sada vam polako dolazi mogućnost da ih razrešite i da se stanje stabilizuje.

JARAC

POSAO: Dolazite do novih poslovnih preokreta kakve niste mogli da očekujete u prethodnom periodu. Sudbina vam je naklonjena i možete očekivati uspeh na ovom polju.

LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa partnerom dolazite do zaključka da je vreme da nastavite- svako svojim putem... Promena u početku može biti bolna ali je neophodna.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijskim reakcijama ali i sa upalama, infekcijama. Generalno i ovom periodu može da vas zadesi pad imuniteta pa budite oprezniji.

komarci, svrabež, bube, alergija, ujed

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do novog radnog mesta, ako ste u potrazi za poslom. Pred vama je dobar dan. Neće vam biti teško da rešite komplikacije iz prošlosti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sigurna u svoja osećanja prema vama. Moguće je da nećete biti u vezi i da ćete se ipak radije posvetiti ostvarenju novih poznanstava.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa zubima i desnima ali vam takođe i grlo može biti osetljivo. Pazite na sebe i na svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Nemojte da žurite sa pokretanjem novih poslovnih dešavanja jer vam današnji dan nije povoljan za to. Važno je da pokažete strpljenje, zrelost i trezvenost u određenim trenucima.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiva situacija koja donosi mogućnost flerta sa sasvim novom osobom. Očekuje vas odličan period da se posvetite nekim svojim obavezama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. Posvetite se sebi i nađite način da menjate navike u ishrani kako bi bili zdraviji.

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon