Devojka, posao, uspeh, sreća,kafa
Shutterstock, ilustracija
ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate mnogo kreativnih ideja koje vas mogu dovesti do poslovnog napretka ako ih na pravi način iskoristite. Potrudite se da budete dovoljno posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Vaš društveni život je od velikog značaja i uticaja na vaše ljubavno polje. Pazite samo da vam se prijatelji ne mešaju u vezu. Od glasina i tračeva bi mogli da nastanu problemi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate generalno stabilno stanje na polju zdravlja. Očekuje vas povoljna faza na polju zdravlja.

PROČITAJTE I:

 

 

BIK

POSAO: Možete da se nadate unapređenju i pozitivnim vestima na poslovnom polju. Uspećete da ostvarite napredovanje lakše nego što ste mislili. Pred vama je generalno povoljan period.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv suusret sa osobom koja vam se dopada. Imaćete priliku da je zavedete i osvojite. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate dobro zdravlje i odlično raspoloženje. Bavljenje sportom i rekreacijom će vam generalno prijati.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

BLIZANAC

POSAO: Pred vama su srećne okolnosti. Možete da očekujete da ćete rešiti brige koje ste imali na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnom ishodu događaja na poslu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li je slobodna ili u braku. Neko vreme ćete biti uzdržani prema njoj. Očekuje vas period u kojem ćete se držati na distanci.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke manje probleme na polju zdravlja pa bi bilo dobro da povedete računa o sebi.

RAK

POSAO: Povoljan je period za promenu posla. Možete da očekujete da ćete imati neki nov poslovni sastanak koji bi mogao u velikoj meri da odredi sudbinu vaše karijere.

LJUBAV: Obuzima vas osećaj ljubomore koji vam stvara određene probleme i nesigurnosti. Svađe sa partnerom postaju čestei to počinje da vas nervira i da vam unosi pritisak.

ZDRAVLJE: Moguć je povišen pritisak. Očekuje vas period u kojem ćete imati poteškoće koje su vezane za zdravlje pa bi bilo jako važno da se na vreme javitee vašem lekaru.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljne okolnosti za putovanje. Generalno vam je današnji dan dobro postavljen za posao. Pred vama su pozitivni preokreti na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da očekujete manje svađe i prepirke sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete imati česte tenzije i stresove na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Očekuje vas faza koja nije povoljna za vaše zdravlje. Na vreme se javite vašem lekaru da se oko svega posavetujete.

DEVICA

POSAO: Pred vama je naporan dan koji će za vas biti veoma stresan. Potrudite se da u sebi nađete dovoljno snage i smirenosti kako biste izborili sa svim problemima.

LJUBAV: Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, možete da očekujete da će partnerovo ponašanje biti promenljivo. Moguće je da ponekad ni sami ne znate šta da očekujete od njega.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke tegobe koje su vezane za prehlade, viruse pa povedite računa o tome.

ručak, hrana, meso, kuhinja, obrok

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Povoljan je dan u kom možete da ostvarite ono što ste zamislili i isplanirali. Očekuje vas uspeh na svim poljima. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i promenama.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo kao i priliku za početak nove veze. Spremni ste da se otvorite ka novoj ljubavi i da nekome date šansu.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju kod vas. Osećate se dobro u svojoj koži i dosta toga što vas je mučilo u prošlosti ste uspeli da rešite. Pred vama je povoljan period.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovne pregovore ili važne sastanke danas, možete da očekujete odličnu atmosferu. Pred vama je dobra faza za počeetak nekog novog projekta.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni kako da se postavite u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da je vaš odnos počeo da se menja i da vas to na neki način plaši.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate poteškoće sa varenjem. Povedite računa o sebi i svom zdravlju.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete napetu situaciju na poslu danas. Okolnosti u kojima se nalazite nisu u vašem interesu. Niste zadovoljni i polako počinjete da razmišljate o promenama.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku, možete je osvojiti. Pred vama je povoljan period za ljubav. Potrudite se da otvorenije pokažete svoje želje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi u narednom periodu kod vas moglo da bude osetljivo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke i povećajte unos vitamina.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen, košulja, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Maksimalno ste posvećeni polju zarade koje je sada vaš apsolutni prioritet. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvaarite veliki uspeh kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Želite sigurnost i spremni ste da voljenoj osobi ponudite brak i zajednički život. Očekuju vas dobre promene. Moguće je da ćete biti zadovoljni razvojem situacije.

ZDRAVLJE: Povećan apetit i potrebama za jačom hranom. U narednom periodu ćete biti prilično aktivni pa je za vas jako važna pravilna ishrana kako biste imali dovoljno energije.

VODOLIJA

POSAO: Smatrate da okolnosti u kojima se nalazite nisu baš jednostavne i potrebno vam je vreme da probleme rešite. Očekuje vas period koji može da vam donese neke promene.

LJUBAV: Bavite se preispitivanjem svojih emocija koje su postale promenljive. Više partnera ne vidite istim očima. Moguće je da ste razočarani i da biste voleli da se taj odnos prekine.

ZDRAVLJE: Budite umereniji sa hranom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate sklonost ka gojenju naglašenu pa je važno da povedete računa o tome.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati veće probleme na polju posla. Možete da očekujete mirnu atmosferu. Generalno ste zadovoljni svim onim što ste na ovom polju postigli.

LJUBAV: Povedite računa o tome da ne povredite svog partnera svojim rečima i postupcima koji mogu biti nepromišljeni. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke ljubavne probleme.

ZDRAVLJE: Potrebno je da poradite na boljoj kondiciji kako biste se bolje osećali. Na vreme se posvetite bavljenju sportom i organizujte se tako da vam ostane dovoljno vremena za trening.

Za ove horoskopske znakove kažu da će sve da im ide od ruke!

AUTOR: Novosti/M.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 09:38 Položaj Venere, glavne vesnice radosti i zadovoljstva: Osobe kojima je ova planeta u nekom od uglova, a to su prvo, četvrto, sedmo ili 10. polje horoskopa, imaju razloga da slave Foto: Shutterstock, ilustracija Mnogobrojne su definicije kojima pokušavamo da odgovorimo na pitanje šta je to sreća.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!