Pare, Dobitak, Novac, Dolari, Lutrija
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Udvara vam se osoba koju ste nedavno upoznali. Postepeno stvarate sve bolje mišljenje o njoj i prepuštate se osećanjima koja vas ka njoj vode. Spremni ste za nešto više.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma. Pazite na svoje zdravlje i potrudite se da povećate unos vitamina. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da popravite neke stvari na ovom planu i da ste malo razočarani. Sutra će biti bolji dan. Pokušajte da se ne nervirate previše.

LJUBAV: Distanca koja trenutno postoji između vas i voljene osobe može da se prevaziđe ako se budete dovoljno potrudili. Nemojte da očajavate već menjajte nešto u svom pristupu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući. Povedite računa o sebi i nemojte danas da se naprežete previše. Posetite fizioterapeuta ili kiropraktičara.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko očekujete potpisivanje nekog važnog ugovora pred vama je pozitivan dan za realizaciju. Možete da se nadate pokretanju dobrih poslovnih promena.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je iz susednog mesta ili je srećete u svojoj blizini. Možete da očekujete povoljan dan za flert. Pred vama je prilika za početak nove veze.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete danas rešiti da pokažete da ste humani i spremni da pomognete kolegama u nevolji. Pred vama je period u kojem možete da se nađete svojim saradnicima na usluzi.

LJUBAV: Primetili ste jednu šarmantnu osobu koja se pojavljuje u vašoj blizini. Spremni ste da joj pokažete svoje interesovanje. Možete da očekujete povoljan dan za flert i nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Osetljivost urinarnog trakta je naglašena kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate probleme sa infekcijama, upalama pa bi najbolje bilo da se posavetujete sa lekarom.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Očekuje vas sasvim opušten dan tokom kojeg nećete imati veće probleme ili pritiske na polju posla. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako biste situaciju dovli u red.

LJUBAV: Partner pokušava da razgovara sa vama o ozbiljnim planovima za zajedničku budućnost ali vi delujete nekako nezainteresovano za njegove ideje.

ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana, a lako bi mogle da vam se vrate i tegobe koje su vezane za neke druge hronične probleme.

DEVICA

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje mnogo obaveza i posla. Moraćete da se maksimalno posvetite organizaciji obaveza. Budite metodični i spremni.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta, povećajte unos vitamina. Potrudite se i da više odmarate, da se opuštate i da pazite na sebe. Pred vama je period u kojem vam zdravlje može biti oslabljeno.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti na ovom planu. Sve što budete želeli da pokrenete danas vam može ići od ruke. Budite spremni na dobre promene.

LJUBAV: Sledi vam zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će se vrlo uskoro sasvim zaljubiti u vas. Možete da očekujete da će vam dan biti romantičan i prilično pozitivan.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas. Mogli biste da imate probleme sa povišenim krvnim pritiskom. Izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Osećate se jako dobro kada ste pored svog partnera sa kojim imate sve što vam je potrebno. Možete da očekujete da ćete uspeti da završite sve što imate u planu.

ZDRAVLJE: Osetljiv probavni trakt je kod vas naglašen. Povedite računa o svojoj ishrani, navikama i uradite ono što možete kako biste pomogli svom zdravlju.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da partner sumnja u vašu iskrenost ali ste spremni da mu dokažete svoju ljubav. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da ostvarite uspeh.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi i osećate se jako dobro. Možete da očekujete da će vam dan biti povoljan za sve planove. Sreća je na vašoj strani, prepustite se pozitivnim vibracijama.

JARAC

LJUBAV: Partner vam pruža maksimalnu podršku pri svakom vašem koraku. Može se reći da ste našli ljubav svog života i da ste srećni, zadovoljni i zahvalni na tome.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se polako vraćaju. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite smetnje koje su vas do sada opterećivale. Uradite sve ono što je do vas.

PREPORUČUJEMO I:

 

VODOLIJA

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite odlično stanje na poslovnom planu. Svi važni potezi koji zavise od vas će biti perfektno odrađeni. Dajte sve od sebe kako bi uspeli.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje poteškoće na ovom planu. Izbegavajte naprezanje.

RIBE

POSAO: Želite da napravite dugoročni plan poslovnih aktivnosti kojeg ćete moći da se pridržavate u budućnosti. Uradite ono što je do vas kako biste to rešili.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka osoba koja ostavlja poseban utisak zbog svoje originalne i umetničke prirode. Pred vama je period u kojem će dosta toga ići vama u prilog.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su kod vas mogući. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće koje su vezane ia za noge, zglobove, kolena i stopala.