Novac, zarada, pare, evri, evro
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu. Možete da očekujete da će vam generalno sve ići u prilog. Današnji dan vam je povoljan i sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Uživate u avanturama i neobaveznom flertu sa osobom rođenom u vazdušnom znaku. Niste spremni za nešto više trenutno. Potrebno vam je vreme da se odmorite od obaveza.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke probleme na ovom polju. Najbolje bi bilo da povećate unos magnezijuma i da se posavetujete sa lekarom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će današnji dan biti prilično miran kada je u pitanju posao. Sve ide svojim tokom. Ne bi trebalo da bude promena ili nepredviđenih preokreta.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi koja vam je nedostajala jako dugo. Možete da očekujete dan u kom ćete biti dobro raspoloženi. Provodite vreme sa prijateljima i ne tragate za ljubavima.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati veće poteškoće sa leđima. Prijala bi vam masaža ili odlazak na fizikalnu terapiju. Posavetujte se sa stručnjakom.

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BLIZANCI

POSAO: Generalno ste zadovoljni stanjem koje imate na poslovnom planu i nadate se da ćete održati stabilnu situaciju. Današnji dan vam je povoljan i sve ide nekim uobičajenim tokom.

LJUBAV: Želite da vam voljena osoba pokaže svoja iskrena osećanja, a ona kao da ima neku kočnicu po tom pitanju. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke nesporazume.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima. Pred vama je period u kojem će vam jako značiti povećaan unos kalcijuma. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju.

RAK

POSAO: Možete da očekujete dan u kom će dolaziti do novih poslovnih komplikacija i problema. Važno je da ostanete maksimalno skoncentrisani na svoj posao.

LJUBAV: Nezadovoljni ste situacijom na ljubavnom planu i imate potrebu da nešto podhitno promenite. Moguće je da se neka nova osoba već približava vama i da vam promene uskoro dolaze.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa povišenom temperaturom i upalama.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Niste dovoljno skoncentrisani na posao jer imate brige na drugim poljima. Nije vam povoljan dan. Moguće je da ćete praviti manje greške na ovom planu danas.

LJUBAV: Možete da očekujete promenljivo stanje sa emotivnim partnerom. Odnos vam dosta oscilira i niste ni sami sigurni kuda će sve to da ide. Nije vreme za konačne odluke.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži. Nađite dovoljno vremena da se okrenete bavljenju sportom i rekreacijom koja vam prija.

DEVICA

POSAO: Ukoliko budete nastavili da radite neke stvari na isti način kao pre, ni poslovni rezultat neće biti bolji nego što je bio. Važno je da sami budete pokretač promena.

LJUBAV: Možete da imate zanimljivu komunikaciju sa osobom koju upoznajete u poslovnom okruženju. Spremni ste za nova poznanstva i potrebno vam je da se pokrenete u emotivnom smislu.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku vam mogu predstavljati probleme sa zdravljem. Imate tegobe sa varenjem. Jako je važno da vodite više računa o svojoj ishrani.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Povedite računa tokom današnjeg dana jer su mogući neki nepredviđeni poslovni problemi kod vas. Važno je da budete spremni da se u svakom trenutku posvetite obavezama.

LJUBAV: Moguće je da ste pod neobičnim okolnostima upoznali novu osobu i da niste sigurni da li je prikladno da napravite prvi korak ka njoj. Dajte sebi vremena da se više zbližite sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o masnoćama koje bi mogle da vam predstavljaju određeni problem sa zdravljem. Oko svega se detaljnije posavetujte sa vašim lekarom.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je dan za povećanje obima posla i za bolju zaradu. Postepeno sve kreće u pozitivnijem pravcu za vaše polje posla. Spremni ste za dobre promene konačno.

LJUBAV: Željene promene na ljubavnom planu su ubrzo moguće. Osoba koja vam se dopada oseća isto što i vi. Možete da očekujete povoljan period za pokretanje novih dešavanja.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. U kondiciji ste i dobro se osećate kada ste aktivni. Na polju zdravlja ne biste danas trebali da imate bilo kakve probleme tokom današnjeg dana.

STRELAC

POSAO: Povedite računa o glasinama koje kruže. Moguće je da postoji neka osoba koja vam radi iza leđa ili neke spletke koje su vezane za vaše poslovno okruženje. Suočite se sa tim.

LJUBAV: Dopada vam se neko koga ste nedavno upoznali. Povoljan je dan za uspostavljanje bolje komunikacije sa tom osobom. Bilo bi dobro da napravite prvi korak ka upoznavanju.

ZDRAVLJE: Moguć je kašalj i problemi sa plućima kod vas. Očekuje vas faza u kojoj će vam zdravlje biti prilično osetljivo. Podložni ste problemima. Posetite lekara.

drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Pozitivne okolnosti na poslovnom planu mogu da vas dovedu do prilike da ostvarite poboljšanje finansija. Spremni ste da iskoristite priliku koja vam se ukazala na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo na javnom mestu. Ukoliko ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom se popravlja. Konačno dolazite do zadovoljstva i mira.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme zbog pada imuniteta. Na vreme se pripremite da ojačate svoj odrambeni mehanizam.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete biti prilično rasterećeni. Poslovne brige vam sada ne predstavljaju problem. Ne biste trebali da imate bilo kakve komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna atmosfera sa vašim partnerom. Moguće je da razmišljate o braku ili zajednici. Zadovoljni ste vašim odnosom i lepo vam je kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni stanjem na ovom polju. Iskoristite današnji dan za nešto pozitvno i opustite se malo danas.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuju vas neki novi i veoma važni pregovori i sastanci. Bićete zadovoljni ishodom. Uradite ono što je do vas da se stvari pokrenu.

LJUBAV: Očekuje vas odlična atmosfera i prilika da uđete u vezu sa osobom koja gaji prema vama sasvim iskrena osećanja. Spremni ste za početak nove veze. Prija vam pažnja koju dobijate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi danas mogla da vam bude osetljiva. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka stomačnim problemima pa se pripazite.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati