Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i možete da očekujete donošenje ispravnih odluka na poslovnom polju. Pred vama je period koji će biti jako povoljan za vaše polje posla.

LJUBAV: Vreme je da odaberete svoj put i da se opredelite da li ste spremni za brak sa voljenom osobom ili ne. moguće je da ćete imati velike dileme i da će preispitivanje trajati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o organima vida. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa očima pa je važno da vodite više računa o sebi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Pojavile su vam se komplikacije koje niste očekivali i mogli da predvidite. Trebaće vam podrška saradnika. Možete da očekujete prilično težak dan za polje posla.

LJUBAV: Pred vama je početak ljubavne veze koja može da bude stabilna i trajna na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ljubavnom situacijom.

ZDRAVLJE: Stres zbog posla vam donosi probleme. Moguće je da ćete biti prilično napeti i da će iz tog razloga vaše zdravlje ispaštati. Očekuje vas nepovoljan period.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neke manje komplikacije danas. okolnosti neće biti onakve kakve se nadate i bićete skloni problemima.

LJUBAV: Možete da očekujete jako dobru atmosferu i priliku da se zbližite sa osobom koja vam se duže vreme dopada. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku za početak veze.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na polju zdravlja i da ćete se dobro osećati u svojoj koži.

RAK

POSAO: Možete da očekujete veoma važna dešavanja koja će vas dovesti do šanse za napredovanje na ovom planu. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da očekujete dobre promene.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava očekuje vas prilika da uđete u vezu. Možete da očekujete da će sudbina danas biti na vašoj strani kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u grlu su mogući kod vas. Pred vama je period u kojem biste mogli da očekujete probleme sa zdravljem u vidu sklonosti ka prehladi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Bićete zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili. Možete da očekujete napredovanje u bliskoj budućnosti. Pred vama je jako povoljan period za polje posla.

LJUBAV: Osećate se dobro pored voljene osobe zadovoljni ste. Ako ste slobodni, povoljan je dan za nova poznanstva. Možete da očekujete da ćete zračiti pozitivnu energiju i privlačiti nove partnere.

ZDRAVLJE: Naglašen je pojačan apetit koji bi mogao da bude sada prisutan kod vas. Povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da vašem telu pružite sve ono što mu je potrebno.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite planove koji su vam bili jako važni za posao. Pred vama je period u kojem će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Na ljubavnom polju možete da se nadate pozitivnim preokretima u odnosu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je dobra faza kada su u pitanju emocije.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas prati. Možete da očekujete da ćete imati neke poteškoće na ovom polju pa bi bilo najbolje da se posavetujete sa vašim lekarom oko svega.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati veće probleme kada je u pitanju posao. Sve protiče jako dobro. Očekuje vas generalno stabilno stanje kojim ćete biti prilično zadovoljni.

LJUBAV: Imate neke emotivne dileme i nije vam lako da donesete konačnu odluku na ovom polju. Partner vam uliva nesigurnost i čini vam se da nije sasvim iskren prema vama.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljiviji neg inače pa je važno da dodatno povedete računa o sebi.

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Nije preterano povoljan dan pa možete da očekujete da će vam se pojaviti neke kočnice na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati nepredviđene komplikacije.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoja osećanja kao i svoje interesovanje ka vama. Moguće je da ćete imati zanimljive preokrete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mišićima. Očekuje vas period u kojem ćete imati brojne tegobe na polju zdravlja. Odmarajte se i opuštajte, izbegavajte stres i nervozu.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete uspeh kada je u pitanju poslovni projekat u koji ste uložili mnogo vremena i truda. Pred vama je period koji može da vam donese neke preokrete.

LJUBAV: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Počinjete da pravite zajedničke planove. Spremni ste za vreme u kojem će vaša veza moći da napreduje.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme sa zdravljem. Osećate se dobro u svojoj koži i stanje vam je sasvim stabilno. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

Devojka, posao, uspeh, sreća,kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da se nadate prilici da ostvarite značajniji pomak na poslovnom planu. Do izražaja dolazi vaš talenat koji je veoma značajan i za vas i za vaše poslovno okruženje.

LJUBAV: Iz vas isijava mnogo pozitivne energije, lako sklapate nova poznanstva i privlačite suprotni pol. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate brojne tegobe na polju zdravlja, ali noge su vam sada svakako najslabija tačka.

VODOLIJA

POSAO: Manje finansijske poteškoće su pred vama ali ćete na kraju uspeti da ih prevaziđete. Rešenje za vaše probleme bi moglo da vam se pojavi sasvim iznenada i neočekivano.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni ljubomori i da zbog toga imate veće probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Partner počinje da se sklanja od vas i pritiska koji mu stvarate.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate. Mogli biste da imate probleme sa zdravljem zbog neodgovornog načina života. Povedite računa o svojim navikama.

Piće, energgetsko piće, umor, učenje, stres

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Povoljan je dan za za razgovor za novo radno mesto, ukoliko ste u potrazi za poslom. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima koje vam se ukažu na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje svoja iskrena osećanja i konačno govori sve ono što ste vi želeli da čujete. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni vašim odnosom u budućnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Očekuje vas period u kojem će biti naglašena sklonost ka problemima vezanim za urogenitalni trakt kada je vaše zdravlje u pitanju.

Astrolozi tvrde da fantastičan seks se dešava između ovih 5 znakova Zodijaka!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 08:17 Postoje parovi koji kliknu u seksu, a postoje i oni kod kojih je seks pravi doživljaj. Sevaju iskre, odeća leti na sve strane. Foto: Shutterstock, ilustracija Ako pitate astrologe, odličan seks se događa između pet horoskopskih parova.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati