Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, lepota, stil
Shutterstock, ilustracija
Žena, devojka, haljina, lepota, lice, moda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pravi hedonisti napraviće sve što mogu kako bi dosegli svoj ultimativni cilj, a to je užitak, čak i ako pri tome moraju prekršiti neka pravila i razočarati druge. A takvi ljudi najčešće se rađaju u ovih pet horoskopskih znakova:

PROČITAJTE I:

 

Bik

Bikovi su najveći hedonisti Zodijaka i to im niko ne može osporiti. Oni žive za užitke i uvek im se prepuštaju. No to ne znači da su lenji, Bikovi su, ako treba, spremni dobro se oznojiti kako bi si priuštili željeni užitak.

Posao, zarada, muškarac, IT

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Jedna od glavnih karakteristika hedonista je da vole biti u centru pažnje, a to savršeno opisuje osobe rođene u znaku Lava. Lavovi vole kada ih drugi obasipaju komplimentima, ali i darovima, i to je za njih najviši stupanj uživanja u životu.

Vaga

Vage najviše uživaju u lepoti i vole biti okružene lepim stvarima, ali i ljudima. Zato često znaju biti i dosta površne te prosuđivati ljude na temelju njihovog izgleda, a u stanju su prepoznati i nečiju unutarnju lepotu koju takođe cene.

PREPORUČUJEMO:

 

Škorpija

Nije tajna da su Škorpije najstrastveniji horoskopski znak, a ono u čemu oni najviše uživaju je, naravno, seks. S obzirom na to da su po prirodi hedonisti, takve užitke sebi ne uskraćuju, zbog čega ih se često proziva za promiskuitetnost.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna slove za najtolerantnije u Zodijaku, stoga uživanje za njih predstavlja svaki trenutak kada ne moraju trpeti nečije tuđe probleme i drame.

Otkrivamo najnegativniu kombinaciju u Zodijaku!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 13:00 - 07.09.2019. 14:07 Duboki papetizam. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovo je jedna od najinteresantnijih kombinacija, zbog snažnog uticaja Škorpije na znak Blizanaca. To je ličnost razvijenog intelekta, sklona dubokom razmišljanju. U njenoj duši nema mesta za radoznalost i površnost, već samo za istinsku težnju ka prodiranju u tajne života i rešavanju zagonetki postojanja.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati