ODUSTAJANJE IM JE DRUGO IME Osobe rođene u ova tri znaka Zodijaka su NAJVEĆI plačljivci!

Pre će se povući i uživati u svojoj zoni komfora, nego preduzeti bilo kakvu inicijativu.

Žena, raskid, tuga, depresija
Foto: Shutterstock, ilustracija

I dok su nečija snaga volje i upornost vredni divljenja, ovi horoskopski znakovi aplaudiranje na svoj račun retko čuju. Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci.

HOROSKOP ZA 11. JUL Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

 

Vaga

Vage vole živeti u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo odustati od svega novog što započnu. Ponekad će se radije zadržati na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego napredovati u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

KRIJU JAKU SIMBOLIKU Sanjali ste zamršenu dugu kosu? NAJEŽIĆETE SE kada otkrijete značenje sna!

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara
Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca su često poprilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savesti odustati. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umesto njih što smatraju svojevrsnim uspehom jer se nisu morali truditi, nego su se mogli baviti nečim što im je interesantnije.

LAVU JE NAJVAŽNIJI, A NJEMU UOPŠTE NIJE POTREBAN Njima su pripreme za letovanje duže nego samo leto! Saznajte koliko ODMORA treba svakom znaku!

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekt, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da budu dosledni u bilo čemu. Uspešne Ribe su vrlo verovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

ŽIVE ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA Oni su uvek opušteni! 3 znaka Zodijaka koje apsolutno ne zanima šta drugi MISLE o njima!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi