Muškarac, tuga, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

I dok su nečija snaga volje i upornost vredni divljenja, ovi horoskopski znakovi aplaudiranje na svoj račun retko čuju. Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci.

Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

PROČITAJTE I:

 

Vaga

Vage vole živeti u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo odustati od svega novog što započnu. Ponekad će se radije zadržati na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego napredovati u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca su često poprilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savesti odustati. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umesto njih što smatraju svojevrsnim uspehom jer se nisu morali truditi, nego su se mogli baviti nečim što im je interesantnije.

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekt, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da budu dosledni u bilo čemu. Uspešne Ribe su vrlo verovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

PREPORUČUJEMO: