POSTAJU AGRESIVNI KADA PROVODE PUNO VREMENA SA PARTNEROM Osobe rođene u ova tri znaka beže od braka kao ĐAVO OD KRSTA!

I dok na određenim područjima briljiraju, ovi horoskopski znakovi jednostavno nisu stvoreni za brak. Njima je teško prilagoditi se bilo kome drugome i najbolje se osećaju kada nisu sputani.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak
Foto: Shutterstock

Sedeća tri horoskopska znaka ne znaju biti dobri supružnici.

POGREŠNE ODLUKE ZA NJIH SU RETKOST Ova TRI horoskopska znaka DOMINIRAJU kada je INTUICIJA u pitanju!

Bik

Bikovima je oduvek na prvom mestu bila karijera i oni je nipošto ne žele zanemariti zbog bilo koga ili bilo čega. Ako se njih pita, ulazak u brak je nepotreban i samo ograničava slobodu pojedinca. Većina ljudi rođenih u ovom znaku Zodijaka nisu pobornici ni dece.

 

Škorpija

Škorpije su jednostavno previše egocentrične i sebične osobe. Njima sama pomisao na deljenje nečega što je do tog trenutka bilo samo njihovo predstavlja ogroman problem koji bi rado izbegli. Takođe, njima je vrlo teško neprestano provoditi vreme s nekim pa se tu vrlo često javljaju i agresija i bes.

STIŽE PRAVA BOMBA PROMENA! Počinje RETROGRADNI MERKUR! Svaki horoskopski znak mora da se ČUVA ovoga!

Blizanci

Blizancima je i više nego teško da zamisle da će njihova sloboda i avanture biti ograničeni. Oni ne žele pripadati nekome, već žele biti samo svoji pa su oni, kako stoji u jednom američkom istraživanju, horoskopski znak koji najčešće napušta svog partnera.

NEĆETE ZNATI ŠTA DA RADITE OD SREĆE Ovih 5 horoskopskih znaka će uskoro PRONAĆI LJUBAV SVOG ŽIVOTA! Potrebno je samo da odete na jedno mesto!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi