Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas uspeh na putovanju. Ostvarićete sve ono što ste planirali možda čak i malo više od toga. Ako se radi o odlasku u inostranstvo, moguće je da ćete tamo biti na duže staze.

LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i to vas dovodi do veoma pozitivne situacije sa njom. Ona vam može stidljivo priznati da ima iste emocije ka vama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom grlu koje može da bude veoma osetljivo i podložno upalama. Posetite lekara ako primetite bilo kakve probleme. Izbegavajte gazirana pića.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca i veoma ste srećni zbog toga. Nema razloga da se brinete kada je u pitanju profesionalno polje. Sve ide onako kako ste planirali.

LJUBAV: Osećate se sigurno pored svog partnera. Ukoliko ste slobodni, imate neke sumnje i potrebno vam je vreme da poradite na sebi. Moguće je da još mislite na bivšeg koji je ostavio loš utisak.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani. Mogući su problemi zbog pogrešnih navika. Povoljan je period za bilo koji vid dijete ili restrikcije. Sada je vreme da se oslobodite viška kilograma.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana, debljina

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Vi ste puni energije i možete da očekujete da ćete je pozitivno iskoristiti danas. Bićete veoma vredni i produktivni. Na poslovnom planu lako završavate sve obaveze koje imate.

LJUBAV: Želite da pravite promene na ovom planu. Ipak, ni sami niste siguni u kom smeru tačno želite da se zaputite. Moguće je da će vam trebati neko vreme da rešite svoje dileme.

ZDRAVLJE: Prolazna mučnina je moguća ili manji problemi sa želucem. Pazite na ishranu danas i trudite se da unosite dovoljno tečnosti. Takođe, izbegavajte preteran unos kofeina.

RAK

POSAO: Rešili ste da neke svoje ideje ostvarite do kraja. Ne želite nikome da dopustite da vas sputava. Veoma ste odlučni i izričiti, znate tačno kojim putem treba da idete.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja nema sasvim rešen bračni status. Moguće je da imate priliku za neku vrstu tajne veze sa njom jer jaka privkačnost postoji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nogama, proširenim venama, cirkulacijom ali i sa oticanjem nogu. Moguće je da imate višak vode u organizmu i da vam to stvara razne tegobe.

Pedikir stopala pete nokti lak za nokte

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Možete dobiti podršku od saradnika koji su spremni da se posvete zajedničkom projektu. Timski rad vam je jača strana. Pred vama je jako povoljan dan za posao.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja dolazite do poznanstva sa osobom sa kojom možete da očekujete zanimljiva dešavanja. Otvoreni ste i lako ukazite u flert, pokazujete svoju dobru stranu.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Stanje vam je generalno solidno i vi ste zadovoljni, dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete nikakve smetnje.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas značajan pomak na poslovnom planu. Moguće je da ćete dobiti bolje radno mesto i veću platu. Ukoliko vam je od ranije obećano unapređenje sada ga ostvarujete.

LJUBAV: Razmišljate o tome da promenite svoj emotivni status. Partner više ne ispunjava vaše potrebe i osećate se loše pored njega. Ukoliko ste u braku, za sada se razvod čini kao jedina opcija.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja, relaksacije. Imate probleme sa ukočenim leđima, bolovima u predelu kičme kao i sa opštom napetošću mišića.

Vrat, bol, masaža

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete koliko ste posvećeni svom poslu. Pred vama je mogućnost za ostvarenje pomaka. Svima ćete pokazati da ste korak ispred drugih.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali možete doći do zbližavanja. Pred vama je povoljan period u kojem lako dolazite do emotivnih promena.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu i gazirane napitke. Čuvajte svoju jetru koja može da vam bude slaba tačka jer ste hedonizmu skloni. Takođe, izbegavajte preteran unos alkohola.

ŠKORPIJA

POSAO: Poboljšanje finansijske situacije vas očekujebtokom današnjeg dana. Posao vam ide baš onako kako ste očekivali, bez problema. Zadovoljni ste stanjem na ovom planu i potrudićete se da ga zadržite.

LJUBAV: Rešili ste neke nedoumice koje ste imali i sada ste sigurni u svog partnera. Pred vama je prilika da vašu vezu stabilizujete. Ukoliko se oboje budete potrudili na duže staze ćete biti par.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje. Imate mnogo energije u sebi. Vi ste inače vitalna i snažna ličnost, koja se brzo regenriše tako da nemate razloga da budete zabrinuti.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Tokom današnjeg dana biste mogli da pomognete nekome, ulaganjem svog novca ili vremena i truda. Uvek ste raspoloženi za dobra dela kada imate vremena za to.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas očekuju promene kojima se niste nadali. Potrebno vam je vreme da se naviknete na novu situaciju. Moguće je da vas je partner na neki način izneverio.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući kod vas. Generalno bi i krvna slika mogla da vam bude lošija. Bilo bi dobro da proverite sa lekarom stanje koje imate na ovom polju.

JARAC

POSAO: Rešili ste većinu važnih problema i sada konačno imate malo vremena za predah i odmor. Današnji dan vam je povoljan da se malo opustite i da se distancirate od posla.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena, pred vama je prilika da provedete veoma lep dan u zajedničkom društvu. Možete da očekujete da ćete biti srećni i ispunjeni.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem. Pogotovo ste skloni pojavi peska ili kamena u bubrezima, pa o tome vodite računa.

BOL, STOMAK, DEČKO, PATNJA, RASKID

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Funkcionišete pod pritiskom i ostvarujete dobre rezultate bez obzira na to. Možete da se nadate pohvalama od nadređenih. Rešili ste da date pun gas kada je u pitanju vaš posao.

LJUBAV: Ako ste i slobodni možete upoznati zanimljivu osobu. Prilika za ljubav vam dolazi sasvim iznenada. Moguće je da u prvi mah nećete ni biti svesni koliko ste se ustvari zaljubili.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen pa bi bilo dobro da u ovom periodu povećate unos vitamina kroz sveže namirnice, da povećate unos tečnosti i da dovoljno odmarate.

RIBE

POSAO: Došlo je vreme da neke poslovne projekte zaključite. Sada imate malo više vremena da se posvetite sebi i privatnom životu. Konačno imate priliku za predah koji vam je prekopotreban.

LJUBAV: Možete da očekujete ljubavni susret u drugom delu dana. Osoba sa kojim imate vezu želi da vam priušti ugođaj. Pred vama su lepi, nežni i romantični trenuci u kojima ćete uživati.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš. Je naglašen, pa su mogući srčani problemi kod vas. Ako primetite aritmiju ili slične tegobe, obavezno se obratite svom lekaru. Pratite redovno krvni pritisak.

Sva sreća ovog sveta prati ova 2 znaka Zodijaka! Zvezde su im naklonjene od rođenja

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 10:27 Blago njima... Foto: Shutterstock, ilustracija Uvek se nekako, čudesno, izvuku iz problema i nedaća ili im se odjednom posreći u poslednjem trenutku. Ova dva horoskopska znaka imaju više sreće nego pameti. I dok se ostali muče i trude, oni uvek pronađu način kako da potpuno bezbolno dođu do cilja.

 

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!