Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuju vas nešto veći troškovi tokom današnjeg dana ali probleme na poslu nećete imati. Potrudite se da nađete vremena da se dobro organizujete na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se oslonite na voljenu osobu koja vam je maksimalno predana. Vaš partner je tu za vas u svakom trenutku. Pred vama je povoljan perio da vam veza napreduje.

ZDRAVLJE: Preporuka je da posetite nutricionistu. Važno je da posvetite više pažnje zdravim navikama na polju ishrane ako želite da budete u dobroj formi i dobrog zdravlja.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Danas ćete imati priliku da uzmete slobodni dan i da malo odmorite od obaveza i stresnih okolnosti. Možete da očekujete opušteniju atmosferu generalno.

LJUBAV: Prilično ste razdražljvi, pa ne reagujete dobro na partnerove provokacije. Moguće su svađe u velikoj meri. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim problemima.

ZDRAVLJE: Težak vam je dan, odmarajte što više. Važno je da date sebi vremena da napunite baterije i da se malo izmestite iz stresnog okruženja. Potrudite se da redovno idete kod lekara.

Ultrazvuk srca lekar pregled

Alo!/Ana Paunković

Foto: Alo!/Ana Paunković

BLIZANAC

POSAO: Napetost se širi u vašem radnom kolektivu, a ni sami niste imuni na to. Imate osećaj da se sprema nešto što ne očekujete. Moguće je da vas intuicija ovaj put ne vara.

LJUBAV: Možete da se nadate pozivu od strane osobe koja vam se dopada ali da danas neće doći do toga. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim otežanjima.

ZDRAVLJE: Sem nervoze nema većih problema na polju zdravlja. Potrudite se da nađete način da se relaksirate, da se opustite i manje razmišljate o nekim problemima.

RAK

POSAO: Niste zadovoljni poslovnom situacijom i imate veliku želju da pravite neke drastičnije promene. Pred vama je period u kojem ćete želeti da pravite važne nove poteze.

LJUBAV: Niste spremni na kompromise kada je u pitanju ljubav. Biće ili po vašem ili nikako- to je ono što ćete saopštiti partneru. Moguće je da jednostavo imate čvrstu odluku po tom pitanju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za nervni sistem. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično skloni stresu i problemima na nervnoj bazi pa povedite računa o tome.

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Preporuka je da se ne upuštate u bilo kakve konflikte jer biste mogli da izvučete deblji kraj. Pred vama je period u kojem ćete biti generalno posvećeni poslu u velikoj meri.

LJUBAV: Potrebne su vam promene u vezi. Osećate da dolazi do zahlađenja između vas i voljene osobe. Ako ste sami, sviđa vam se Jarac koji ne pokazuje dovoljno emocija.

ZDRAVLJE: Povedite račina o krvotoku koji bi mogao da vam bude osetljiv u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim poteškoćama.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za posao, pustite da se neke stvari okončaju same i ne insistirajte na većim promenama. Važno je da imate meru u svemu i da ništa ne radite na silu.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i niste aktivni po pitanju novih ljubavnih poznanstava. Trenutno ne želite nove obaveze. Važno vam je da se neko vreme posvetite sebi.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Očekuje vas period u kojem biste mogli da postanete prilično skloni gojenju i problemima sa telesnom težinom pa povedite računa o tome.

Dijeta, mršavljenje, debljina, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije i to vas jako muči. Moguće je da ste u prethodnom periodu ušli u neka nepromišljena dugovanja. Važno je da ne nastavite tim putem.

LJUBAV: Vreme je da donesete neke odluke koje će biti važne za vaš život na duže staze u budućnosti. Očekuje vas faza koja može da bude veoma važna za vaše ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol kao i sve opijate i štetne materije. Pazite svoju jetru. U narednom periodu ćete u većoj meri biti skloni problemima na tom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Preporuka je da uradite sve što možete kako biste pokrenuli nov posao o kojem sanjate. Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije u početku ali ćete ih kasnije rešiti.

LJUBAV: Ukoliko ste želeli prekid veze ili razvod braka, današnji dan vam je povoljan za konačnu odluku o tome. Moguće je da vaš odnos ne ide baš u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim problemima na ovom planu. Idite redovno na lekarske kontrole.

 

STRELAC

POSAO: Biće vam potrebno mnogo snage kako biste se suočili sa greškama koje ste u prošlosti na ovom planu pravili. Važno je da izbegavate bilo kakve rizike danas.

LJUBAV: Neodlučni ste i osoba koja vam se dopada polako gubi strpljenje. Pokušajte da pokažete svoja osećanja otvorenije prema njoj i izbegavajte bavljenje sujetom.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza. Moguće je da će vam današnji dan biti generalno nekako težak i da se nećete osećati najbolje. Važno je da nađete neko vreme koje ćete izdvojiti za sebe.

PREPORUČUJEMO:

 

JARAC

POSAO: Svojim trudom i zalaganjem ste došli do uspeha na kojem bi vam svako mogao pozavideti. Moguće je da ćete imati stabilnost na polju posla u ovoj fazi.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za nova poznanstva. Zauzeti Jarčevi ne treba da očekuju neke veće promene u ljubavi. Očekuje vas statična i mirna faza generalno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim povredama. Današnji dan vam nije povoljan pa možete da budete skloni raznim komplikacijama i problemima kada je u pitanju zdravlje.

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Zajedno sa svojim saradnicima rešavate neka važna pitanja na ovom polju. Možete da računate na uspeh. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete biti generalno zadovoljni.

LJUBAV: Preko prijatelja sklapate i nova ljubavna poznanstva. Povoljan je dan za flert ali ne i za početak veze. Moguće je da će vam trebati više vremena za to.

ZDRAVLJE: Bez većih problema. Očekuje vas dobar dan u kojem ćete na polju zdravlja imati stabilnu i dobru situaciju. Ne bi trebalo da vas prate veće poteškoće.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete staviti tačku na neki posao koji vam je bio jako važan i da ćete se osećati rasterećeno. Spremni ste da zatvorite jedno važno poslovno poglavlje.

LJUBAV: Preboleli ste starog partnera i spremni ste da nekoj novoj osobi date priliku. Želite ljubavne promene i smatrate da vam je neophodno da se po tom pitanju okolnosti menjaju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid opuštanja kako biste se osećali bolje. Aromatična kupka uz sveće i muziku bi takođe mogla jako da vam prija.

Najnapornija 4 znaka Zodijaka! Pravi su daveži!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 08.09.2019. 12:00 Kod njih su mane toliko naglašene da s vremenom ljudi počnu da ih izbegavaju. Ova četiri horoskopska znaka važe za najnapornije... Foto: Shutterstock Ovan Iako su vrlo velikodušne i tople osobe, nekada baš znaju da preteraju.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati