Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Postoje neke okolnosti na ovom planu koje nisu pod vašom kontrolom i neophodno je da to prihvatite. Jednostavno pustite sada da se situacija razvije u onom smeru u kom mora.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiv dan kada je u pitanju ljubav. Moguće je da će neka osoba potpuno da vam uzdrma tlo pod nogama! Odjednom osećate veliki naboj emocija.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više. Povoljan je dan za regeneraciju i opuštanje pa je važno da se ne forsirate previše, već da date svom telu priliku da se oporavi. San vam je jako važan.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslovno- finansijskom polju. Ne biste trebali da imate nikakav razlog za brigu. Možete da očekujete dan tokom kojeg ćete imati stabilno stanje-

LJUBAV: Pored voljene osobe imate sve ono što ste oduvek želeli. Zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas uzbudljiv flert na nekom javnom mestu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima i osetljivim desnima. Moguće je da je došlo vreme za redovnu kontrolu kod stomatologa. Potrudite se da vodite računa o pravilnoj higijeni zuba.

Zubar, zubi, kamenac, osmeh, stomatolog

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da imate više strpljenja jer se neki problemi koji vas muče ne mogu rešiti preko noći. Poslovna situacija kod vas nije idealna ali može biti bolje ako zauzmete ispravan stav.

LJUBAV: Želite da promenite odnos sa voljenom osobom. Smatrate da je neophodno da se monotonija prekine i da su neke promene u vašoj vezi zaista postale neophodne.

ZDRAVLJE: Nemojte da se zamarate previše. Mogući su manji zdravstveni problemi kod vas, pa će vam više prijati da mirujete. Nije povoljan dan za napornu ili intezivnu fizičku aktivnost.

RAK

POSAO: Možete da dobijete neku novu informaciju o konkursu za radno mesto koje bi vam savršeno odgovaralo. Pred vama je jako povoljan za zaposlenje, mpžete da očekujete lepe vesti.

LJUBAV: Povoljan je dan ako ste planirali romantični beg sa voljenom osobom! Uživaćete na zajedničkom putovanju! Vaše emocije su veoma jake i nemate problem otvoreno da ih pokažete.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežeg voća i povrća! Važno je da povedete računa o svojoj ishrani. Više svežih namirnica će vam prijati i potrebno je da generalno poboljšate ishranu.

BRESKVA, VOĆE, SMUTI

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne gajite prevelika očekivanja. Promene i važna dešavanja će sačekati. Potrudite se da se usaglasite sa okruženjem u kom se nalazite.

LJUBAV: Večernji časovi su povoljni za susrete i nova poznanstva. Pred vama je prilika da osvojite jednu zanimljivu osobu. Ljubavno polje vam se pozitivno aktivira i promene vam dolaze.

ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom su mogući, pogotovo ako ste već do sada imali neke oscilacije na tom planu. Redovno uzimajte propisanu terapiju i vodite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete maksimalnu podršku ako je budete zatražili. Ostvarićete sve ono što ste planirali. Poslovno polje vam je odlično prikazano i sada je vreme za oravu akciju.

LJUBAV: Očekuje vas ponuda za tajnu ljubavnu aferu. Moguće je da ni sami niste sigurni kako ćete posupiti. Donekle vas emocije vuku ali razum je kod vas ipak najjači faktor na koji se oslanjate.

ZDRAVLJE: Osetljia stopala i zglobovi na nogama. Moguće su neke manje povrede ili uganuća. Ako se bavite sportom budite posebno oprezni, da ne dođe do većih komplikacija na ovom polju.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Realizovaćete neku svoju ideju. Bićete zadovoljni ishodom. Povoljan je dan kada je u pitanju posao. Možete da očekujete da ćče sve ići onako kako se nadate, sreća je na vašoj strani.

LJUBAV: Moguće je da ste pomalo nesigurni i nespretni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada, ali to samo pojačava vaš šarm.Ona ima lepo mišljenje o vama i uskoro vam sledi veza.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili neki vid lagane rekreacije. Važno je da budete u pokretu, to ne mora biti neki intezivan trening. Pošto niste u kondiciji bilo koji vid aktivnosti vam prija.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Ne očekuju vas pozitivna dešavanja u prepodnevnim časovima, pa bi bilo bolje da radite drugu smenu danas. Posao vam generalno sada najviše može predstavljati opterećenje.

LJUBAV: Spremni ste se obavežete prema voljenoj osobi i da zajedno sa njom napravite sledeći korak u vašem odnosu. Ukoliko ste se odlučili za bračnu zajednicu, očekuje vas povoljan period.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate nikakve zdravstvene probleme. Povoljna je faza za oporavak ako ste imali bilo kakvu intervenciju. Možete da očekujete dobar dan.

STRELAC

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje na ovom planu. Možete da očekujete lepe vesti. Konačno ćete odahnuti i uspeti da se malo opustite. Dolazi do važnih razrešenja.

LJUBAV: Ukoliko ste bili ljubomorni, voljena osoba će se potruditi da vam odagna sumnje. Nemojte da preterujete sa svojim stavovima i da pokazujete preteranu posesivnost.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije i fizička aktivnost će vam dobro doći. Vi ste često gladni novih uzbuđenja i dešavanja jer ste dinamična osoba kojoj je potrebno da bude stalno u pokretu.

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike i zbog toga imate veliki problem na poslu. Pred vama je faza u kojoj ćete razmišljati kako da se ogradite od poslovnog okruženja.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i maksimalno se trudite da se on pored vas oseća lepo. Želeli biste da vam on uzvrati istom merom. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi sada mogla da bude nešto slabija. Takođe, možete da budete podložni problemima vezanim za kosti, reumu, išijas i slične tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Možete dobiti pomoć od jedne Škorpije. Očekuje vas dan u kom ćete dosta korisnih stvari završiti. Ostanite maksimalno posvećeni poslu i bićete zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju svakodnevno srećete. Vreme je da se zbližite i bolje upoznate. Pokažite joj da ste počeli da gajite emocije prema njoj i da su vam namere iskrene.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate i nemate probleme. Zdravlje vam je prikazano kao sasvim stabilno. Iskoristite ovaj pozitivan dan za ugađanje sebi i svojim potrebama.

Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vam se sreća osmehnuti. Može vam se isplatiti i neki manji rizik ili vas očekuje dobitak! U svakom slučaju, bićete veoma zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Novo poznanstvo je pred vama! Svaki trenutak koji provedete sa osobom koja vam se dopada je za vas veoma dragocen. U kratkom periodu ste se veoma jako vezali za nju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima koji se tiču učestale glavobolje. Posetite lekara radi saveta, moguće je da imate migrenu. Potrebno vam je više odmora i smirenosti generalno.

Saznajte kakav je vaš ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2019. godine!

AUTOR: Ehoroskop/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 09:20 Ljubavni horoskop za prvu polovinu novembra najavljuje popuštanje pritiska za Blizance, a Jarac će biti vrlo osetljiv. Foto: Shutterstock OVAN U privatnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što do sada nije bilo vidljivo.

 

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!