Flert, klub, par, muvanje, seks, posao
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti. Dokazaćete da ste vredni viših pozicija i da ćete se truditi kako bi posao održali. Možete da se nadate dobrim promenama.

LJUBAV: Moguće je da ste se zaljubili u osobu koja nije sigurna šta želi. Pred vama je period ljubavnih komplikacija u kojem ćete biti na neki način opterećeni problemima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan i da nećete imati probleme sa zdravljem. Kada vežbate i kada ste fizički aktivni tada ste zadovoljni.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Uspećete da se izvučete iz finansijske krize. Treba vam još samo malo vremena i sve ćete rešiti. Vaša organizacija je dobra a sudbina vas podržava da sve probleme rešite.

LJUBAV: Moguće je da postoje dve različite osobe koje vam se udvaraju. Još uvek niste sigurni koga ćete odabrati za vezu. Potrebno vam je vreme da donesete konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste ukočeni i da bi vam prijala masaža. Očekuje vas generalno period u kojem ćete imati neke poteškoće vezane za leđa i kičmu pa budite oprezni.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija je kod vas zadovoljavajuća. Stvari generalno idu onako kako ste očekivali i možete da se nadate povoljnim okolnostima. Posao vam dobro ide.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode. Spremni ste da budete još neko vreme sami kako biste bolje istražili svoje mogućnosti. Ne želite brzo da ulazite u novu vezu jer niste spremni za odgovornosti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija i fizička aktivnost. Provedite neko vreme u prirodi i na taj način ćete uspeti da regenerišete svoju energiju. Možete da očekujete dobar dan.

RAK

POSAO: Finansijska rešenja vam dolaze brže nego što mislite. Današnji dan vam je odlično prikazan za poslovno polje i trebalo bi da otklonite većinu briga i problema.

LJUBAV: Možete da očekujete početak nove veze. Osoba koju ste upoznali vam donosi mnogo ljubavi. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da vaš odnos razvijate na bolje.

ZDRAVLJE: Imate puno snage u sebi. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke manje zdravstvene probleme koje ste imali u prethodnom periodu. Spremni ste da se posvetite sebi.

Devojka u teretani mršavljenje treniranje vežbanje

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

LAV

POSAO: Možete da očekujete podršku od strane neke osobe koja u poslovnom okruženju važi za autoritet. Očekuje vas period u kojem ćete dosta lakše dolaziti do ostvarenja ciljeva.

LJUBAV: Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, dan je veoma povoljan za nova ljubavna poznanstva i flert. Spremni ste za akciju!

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti kako biste mogli da poboljšate stanje na vašem polju zdravlja. Tokom današnjeg dana je neophodno da se čuvate dehidratacije i sunčanice.

DEVICA

POSAO: Bićete maksimalno posvećeni poslu. Spremni ste da radite prekovremeno kako bi ostvarili dobre rezultate na ovom polju. Važno vam je da se dokažete.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u znaku Jarca, moguća su lepa dešavanja sa njom. Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme sa zdravljem i sa krvnom slikom. Važno je da izbegavate unos štetnih namirnica.

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Nemojte da dopustite da nečiji negativni komentari utiču na vaše raspoloženje i stav o poslu. Važno je da se potrudite da se više posvetite ostvarenju konkretnih poslovnih zadataka.

LJUBAV: Moguće je da priželjkujete nova dešavanja i da ste spremni da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Pred vama je period u kojem će vam ljubav biti na prvom mestu.

ZDRAVLJE: Grlo bi moglo da vam bude osetljivo pa povedite računa o tome. Generalno možete da budete skloni prehladama kao i problemima sa sinusima. Pazite na svoje zdravlje danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao. Ukoliko ste planirali veće transakcije bolje bi bilo da ih odložite kako ne bi došlo do nekih grešaka i nepovoljnih preokreta.

LJUBAV: Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Imaćete šansu da se stanje stabilizuje i da ostvarite daleko bolje stanje od onog koje ste imali ranije na ovom polju.

ZDRAVLJE: Muči vas vrtoglavica i problemi sa umorom. Povedite računa ako imate tegobe vezane za promenljiv krvni pritisak. Izbegavajte stresne okolnosti i opuštajte se.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje poslovima koji su ostali nedovršeni iz prošlosti. Potrudite se da budete temeljni u svemu i da budete maksimalno posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv razvoj događaja sa osobom koja vas jako privlači. Pred vama je prilika da sa njom ostvarite generalno dobar odnos u kojem ćete uživati.

ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija u predelu nogu bi mogla da bude vaš problem. Očekuje vas period u kojem će vam biti osetljive noge generalno, kao i zglobovi, kolena itd.

JARAC

POSAO: Nova dešavanja na poslovnom planu vas na kratko mogu zbuniti ali brzo ćete naći adekvatan način da odreagujete. Posvetite se konkretnim poslovnim zadacima.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo na nekom javnom mestu. Pred vama je šansa za ozbiljnu vezu sa osobom koja će vam staviti do znanja da ka vama gaji iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Pred vama je povoljan period.

Devojka, more, odmor, plaža

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da se ozbiljno posvetite svom poslu i da ostavite po strani sve ostalo danas. Moguće je da će nadređeni pomno da prate vaš rad i da je bitan svaki vaš korak.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate neki nemir i moguće je da postepeno gubite poverenje u nju. Imate utisak da nije bila iskrena sa vama po svim pitanjima i to vas u velikoj meri koči.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Potrudite se da se posvetite svom zdravlju. Ako vas bilo šta muči obavezno se javite vašem lekaru.

RIBE

POSAO: Rešili ste da se posvetite svom poslu ali neke sitnice i dešavanja oko vas vam predstavljaju distrakciju. Okolnosti vam trenutno nisu baš naklonjene.

LJUBAV: Moguće je da poznanstvo koje ste ostvarili na kraju nije donelo vezu kakvoj ste se nadali. Vreme je da nastavite dalje i da se okrenete novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su mogući kod vas u narednom periodu, pa je zato veoma važno da povedete više računa o svojoj ishrani. Očekuje vas period u kome ćete biti podložni virusima.

Devojka, posao, uspeh, sreća,kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO: 

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI