Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Naglašena je kod nervoza i neka nesigurnost kod vas, moguće je da ne umete adekvatno da se postavite na poslu. Pred vama je period u kojem će biti stresova.

LJUBAV: Emotivno niste zadovoljni, osećate se nekako prazno. Moguće je da vam partner ne pruža ono što vam je potrebno i da pored njega niste ispunjeni ni na jedan način.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima kod vas, povedite računa ako ste već do sada imali bilo kakve tegobe kada je u pitanju vid. Moguće je da ćete biti skloni i problemima sa dioptrijom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Nesigurni ste u odluku koju ste doneli i to na polju posla može da vam donese samo nepovoljnosti i probleme. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete opterećeni problemima.

LJUBAV: Emotivna situacija nije povoljna za vas. Osećate da ste veoma nezadovoljni. Očekuje vas faza u kojoj ćete o nekim stvarima morati iskreno da razgovarate sa partnerom.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući, očekuje vas period u kojem biste mogli da budete na neki način skloni tegobama na ovom planu. Nervoza vas često prati.

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Imate puno snage koju želite maksimalno da posvetite svom poslu. Pred vama je faza u kojoj možete da napravite veći pomak u poslovnom smislu i da dođete do napredovanja.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati svoje interesovanje prema simpatiji, spremni ste da napravite prvi korak. Možete da očekujete da će vaš odnos krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE: Jaki ste i zdravi. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete u sebi imati mnogo snage i energije. Spremni ste da budete fizički aktivni i da se posvetite zdravijem životu.

RAK

POSAO: Nervoza vas prati, pa možete da pravite razne greške na poslovnom polju. Budite više posvećeni stvaranju bolje koncentracije. Važno je da radite na sebi i svojim poslovnim navikama.

LJUBAV: Distancirali ste se od voljene osobe i nije vam lako da sa njom ponovo uspostavite dobar odnos. Ako ste slobodni sada niste ni zainteresovani za početak bilo koje nove veze.

ZDRAVLJE: Leđa i kičma su vam osetljivi. Potrudite se da redovno radite vežbe istezanja. Ako imate od ranije veće probleme moguće je da vam dolazi vreme za fizikalnu terapiju.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom danu tokom kog ćete ostvariti sve planove koje imate u vezi posla. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ostvarili svoje ciljeve i ambicije.

LJUBAV: Osećate se dobro pored partnera kojeg iskreno volite. Jedno ste drugome jako posvećeni. Možete da očekujete da ćete imati priliku da vam se veza stabilizuje.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati potrebu da se maksimalno aktivirate. Kada budete ojačali svoje telo bolje ćete se osećati.

DEVICA

POSAO: Možete imati neki manji nesporazum sa kolegama ali ćete uspeti da razrešite neprijatne situacije na ovom polju. Važno je da u svemu budete otvoreni i direktni.

LJUBAV: Otvara vam se mogućnost da uđete u novu ljubavnu vezu sa osobom koja vam otvoreno pokazuje svoje interesovanje. Pred vama je povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Pazite na nervni sistem koji bi mogao da vam bude prilično osetljiv. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sklonost ka problemima sa zdravljem, pa vodite računa o sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete manje nesporazume po pitanju vaših poslovnih planova. Važno je da nadređenima sve lepo objasnite. Budite jasni i direktni u komunikaciji.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak ljubavne veze. Ako već imate partnera, onda se dobro slažete sa njim. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni emotivnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Pazite na bešiku koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja.

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete više poslovnih obaveza nego što ste očekivali i to će vam stvarati određeni pritisak i nervozu. Možete da očekujete da ćete biti veoma napeti danas.

LJUBAV: Očekuje vas miran dan kada je u pitanju emotivno polje. Ne bi trebalo da dođe do većih problema i promena. Pred vama je generalno povoljan dan u kom ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina. Dajte sve od sebe kako biste na neki način uspeli da ojačate svoj odrambeni mehanizam.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan. Poslovi vam idu generalno stabilno i nemate probleme na ovom polju. Pred vama je pozitivna situacija u kojoj neće biti stresa.

LJUBAV: Nova ljubav vam ulazi u život sada kada možda za nju niste sasvim spremni. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu u budućnosti.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i nemate probleme sa zdravljem. Imate mnogo energije u sebi i dobro ste raspoloženi. Prija vam da budete aktivni na svim poljima.

Lekar, bolnica, doktor, pregled

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da će vam pokretanje privatnog posla otvoriti nove pozitivne mogućnosti i veću zaradu. Pred vama je dan u kojem ćete biti aktivni i produktivni.

LJUBAV: Sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite jako povoljnu emotivnu situaciju. Možete da očekujete da će vaš odnos vremenom napredovati još više.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa lošim varenjem. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke tegobe na polju zdravlja koje su usko povezane sa vašim načinom ishrane.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas uspeti da postignete dogovor koji će vam u budućnosti biti značajan. Pred vama je period pozitivnih promena i preokreta.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom rođenom u nekom od vatrenih znakova- Lav, Ovan ili Strelac. Možete da se nadate lepom flertu i šansi za početak veze.

ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema. Možete da očekujete stabilno stanje kojim ćete na ovom polju biti zadovoljni. Očekuje vas period koji je generalno dobar za vas.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Uspećete da ostvarite svoje zamisli. Očekuje vas povoljan period ako ste u planu imali putovanje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Vaša veza ne ide onako kako ste se nadali. Osećate razočarenje u velikoj meri i razmišljate o prekidu ljubavne veze. Očekuj vas period koji nije baš dobar za vas.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče i možete da budete veoma opterećeni brojnim tegobama na polju zdravlja. Pred vama je nepovoljan period na ovom planu.

Ljubavne veze između ovih znakova nikada ne uspevaju!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 14:23 Sa njima nije lako Foto: Shutterstock, ilustracija Pripadnicima ovog znaka nije problem da se zaljube, već da u ljubavnom odnosu funkcionišu tako da ne izgube svoju slobodu ili mogućnost izbora. Odbijaju ih ljudi koji nemaju morala ili su predvidljivi.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!