Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Nova godina, pokloni, poklon, iznenađenje, jelka

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Oni obasipaju ljude koje vole malim znakovima pažnje, ali i doniraju novac raznim udrugama i zakladama. Oni su jednostavno najdarežljiviji horoskopski znakovi…

PROČITAJTE I:

 

Vaga

Vage vole harmoniju. One bi želele da su svi srećni. Osim toga, ponašaju se prema drugima kao što bi želele da se drugi ponašaju prema njima. Zbog toga rado poklanjaju svojim prijateljima skupe stvari ili im pomažu kad su u stisci s novcem. Međutim, Vage su darežljive i sa svojim vremenom. One su uvek tu za svoje najdraže te će odmah sve ostaviti kako bi bile uz svoju najbolju prijateljicu.

drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Strelčevi rado uživaju u životu punim plućima. Rado puno putuju i jedu u skupim restoranima. Taj horoskopski znak je pravi gurman. Međutim, Strelčevi znaju da bi sve bilo upola manje slađe da nemaju uz sebe prave ljude. Zbog toga im nije mrsko pozvati svoje najdraže na putovanje ili im platiti večeru. Osim toga, često iznenade partnera malim znakovima pažnje i velikim poklonima za rođendan. 

PREPORUČUJEMO:

 

Lav

Lavovi rado žive u luksuzu. Ali pri tome ne žele biti sami, odnosno žele da njihovi najdraži dobiju najbolje. Ovaj horoskopski znak rado se okružuje lepim stvarima, ali ih i rado deli s prijateljima. Kada Lav kupi neki skupi komad nakita, njegova najbolja prijateljica može računati na to da on misli na nju. Lavovi nisu darežljivi samo kad je reč o materijalnim stvarima – rado će i pomoći. Pružiće ruku svakome kome je to zaista potrebno.

Morate se prepoznati, jer ove horoskopske znakove čeka prosidba!

AUTOR: Luftika/M.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 09:58 - 04.10.2019. 10:42 Evo koje dame mogu da očekuju prosidbu! Foto: Shutterstock, ilustracija Nedavno je počela jesen - nekima lepa, šarena, puna ukusnih plodova, a nekima tmurna, kišovita, hladna. A nekima će ljubavni horoskop za jesen 2019. godine doneti i neke velike životne promene.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!