SPREMITE SE ZA RETROGRADNI MERKUR Od 24. aprila naglavačke će se prevrnuti život svakog horoskopskog znaka!

Upoznavanje sa Putonom je upoznavanje sa senkama realnosti. U astrologiji, Pluton vlada svim stvarima koje su smeštene sa druge strane.

Plente, zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

On čuva tajne, sadrži misterije i živi u tami koje se mnogi od nas plaše. Drugim rečima, Pluton poznaje istinu - pravu istinu, a kao što znamo, ona je vrlo retko prijatna.

Sama pomisao na retrogradni Pluton je dovoljna da mnogima utera strah u kosti. Međutim, iako se ovaj tranzit čini zlokobnim, biće mnogo lepši nego to to mislite.

 

Pluton će 24. aprila postati retrogradan i ostati takav do 3. oktobra. Ovo je spora planeta koja u svakom horoskopskom znaku ostaje 21 godinu, tako da njegovi tranziti pravu istinu otkrivaju tokom dobrog dela vašeg života.

Ovo je potpuno drugačija priča od Merkura, Venere i Marsa koji znatno brže menjaju horoskopske znakove i samim tim jače utiču na vaš svakodnevni život.

Na sreću mnogih, retrogradni Pluton neće biti toliko frustrirajuć, ali to ne znači da njegov doseg neće imati dublje značenje. Pluto trenutno ide kroz Jarca, važan zemljani znak koji je povezan sa autoritetom, tradicijom, reputacijom, pravilima i ciljevima u karijeri.

Zato očekujte da će ovaj retrogradni period otkrili dublje istine i načinu na koji će se sve ove stvari pojavljivati u vašem životu.

Upoznajte delove vas koji su ispod površine

Kada se Pluton kreće direktno kroz svoju orbitu, on konstantno preispituje sve. Traži onaj deo priče koji svi pokušavaju da sakriju.

Međutim, tokom retrogradnog Plutona, ta energija će biti okrenuta ka unutra. Zato ćete biti primorani, pa čak i naterani, da se suočite sa sopstvenom istinom. Ova hladna i surova istina ima svoje ime - vaša ličnost u senci.

Ta ličnost predstavlja deo vas koji vas ne čini ponosnim. Pluton vlada podzemnim svetom u mitologiji, a kada je retrogradan, on otkriva podzemni svet koji postoji u vama.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Razumite svoje želje

Možda mislite da bi trebalo da izbegavate svoju senu, ali to retko kada uspeva.

Nakon izvenosg vremena, pretvaranje da je sve u redu može da vas dovede do tačke da više ne razumete pravu istinu. Bez svetla ne bi postojale senke. Bez senki ne bi postojalo svetlo.

A ako želite da razumete šta zaista želite od života, morate da poznajete svaki deo sebe, pa čak i one na koje niste ponosni.

Pluton nikada nije rekao da će prihvatanje tame biti lako, ali sada je prava prilika da to uradite.

Transformacija kroz proces stvaranja i uništavanja

Kako Pluton bude počeo svoja emotivna iskopavanja, možda ćete shvatiti da je potrebon promeniti neke stvari u vašem životu.

Pluton je poznat kao planeta transformacije jer uvek kreće od dna, gde je tama najveća.

I dok transformacija može zvučati lepo, setite se da su i uništavanje i stvaranje deo transformacije. Vrlo retko je ona prelepa od početka do kraja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi