Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Shutterstock, ilustracija
Plente, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sama pomisao na retrogradni Pluton je dovoljna da mnogima utera strah u kosti. Međutim, iako se ovaj tranzit čini zlokobnim, biće mnogo lepši nego to to mislite.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pluton će 24. aprila postati retrogradan i ostati takav do 3. oktobra. Ovo je spora planeta koja u svakom horoskopskom znaku ostaje 21 godinu, tako da njegovi tranziti pravu istinu otkrivaju tokom dobrog dela vašeg života.

Na sreću mnogih, retrogradni Pluton neće biti toliko frustrirajuć, ali to ne znači da njegov doseg neće imati dublje značenje. Pluto trenutno ide kroz Jarca, važan zemljani znak koji je povezan sa autoritetom, tradicijom, reputacijom, pravilima i ciljevima u karijeri.

Zato očekujte da će ovaj retrogradni period otkrili dublje istine i načinu na koji će se sve ove stvari pojavljivati u vašem životu.

Upoznajte delove vas koji su ispod površine

Kada se Pluton kreće direktno kroz svoju orbitu, on konstantno preispituje sve. Traži onaj deo priče koji svi pokušavaju da sakriju.

Ta ličnost predstavlja deo vas koji vas ne čini ponosnim. Pluton vlada podzemnim svetom u mitologiji, a kada je retrogradan, on otkriva podzemni svet koji postoji u vama.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Razumite svoje želje

Možda mislite da bi trebalo da izbegavate svoju senu, ali to retko kada uspeva.

Nakon izvenosg vremena, pretvaranje da je sve u redu može da vas dovede do tačke da više ne razumete pravu istinu. Bez svetla ne bi postojale senke. Bez senki ne bi postojalo svetlo.

A ako želite da razumete šta zaista želite od života, morate da poznajete svaki deo sebe, pa čak i one na koje niste ponosni.

Transformacija kroz proces stvaranja i uništavanja

Kako Pluton bude počeo svoja emotivna iskopavanja, možda ćete shvatiti da je potrebon promeniti neke stvari u vašem životu.

Pluton je poznat kao planeta transformacije jer uvek kreće od dna, gde je tama najveća.

I dok transformacija može zvučati lepo, setite se da su i uništavanje i stvaranje deo transformacije. Vrlo retko je ona prelepa od početka do kraja.