Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Smatrate da nije sve sasvim jasno postavljeno u vašem poslovnom okruženju i želite da stvari konkretno definišete. Potrudite se da date sve od sebe da neke probleme rešite.

LJUBAV: Moguće je pravite određenu taktiku u odnosu sa voljenom osobom i da niste sasvim iskreni prema njoj. Na taj način može da se desi da samo dodatno zakomplikujete sve.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sasvim stabilno stanje. Ne biste trebali da imate većih razloga za brigu.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Moguće je da ćete uraditi sve kako biste stanje na poslu popravili. Spremni ste da date sve od sebe na ovom polju. Važno je da imate jasno postavljene prioritete na ovom polju

LJUBAV: Pokažite partneru svoja iskrena osećanja i on će uzvratiti na pozitivan način. Možete da očekujete romantičnu atmosferu u odnosu sa njim. Posvetite se vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Smetaju vam cigarete i duvanski dim. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa disajnim putevima. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Imate povoljan dan ispred sebe. Moguće je da ćete se na neki način baviti podučavanjem drugih ljudi ili poslovnim obukama i da ćete prenositi svoje znanje drugima.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni za neke manje rizike na polju ljubavi, kako bi pridobili pažnju osobe koje vas zanima. Očekuje vas povoljan period za pokretanje novog odnosa ako ste singl.

ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna nega. Potrudite se da vodite računa o problemima koji su mogući na ovom polju i sa vašim dermatologom se posavetujte oko svega.

Svrab, nega, koža, psorijaza, bolest

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Odlučno nastupate u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i lako dolazite do sklapanja pozitivnih dogovora. Možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni.

LJUBAV: Nema naznaka za velike promene na ljubavnom polju kod vas. Ako imate partnera dobro se slažete sa njim i zadovoljni ste vašim odnosom. Pred vama je povoljan period.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je naglašena kod vas u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete uspeti da rešite probleme ako se budete pridržavali lekarskih saveta.

LAV

POSAO: Možete da očekujete pozitivna dešavanja kada je u pitanju vaše polje posla. Dolazi vam period poboljšanja zarade i dobrih promena. Pred vama je odlična faza za posao.

LJUBAV: Polako se zbližavate sa osobom koja vam se udvara i počinjete da uviđate njene kvalitete. Uskoro ćete ući u vezu. Očekuje vas faza koja donosi ljubavno zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o mogućim tegobama vezanim za varenje. Potrudite se da date svoj maksimum oko toga da malo izmenite režim ishrane.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Vreme je da se postavite odgovorno prema poslovnim obavezama i da date sve od sebe kako bi stvari rešili. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku za dobre promene.

LJUBAV: Impulsivno reagujete u svađi sa voljenom osobom i veoma lako možete da dođete do nekog kraćeg prekida. Moguće je da je vaša veza došla do ozbiljnije krize.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da rešite tegobe na polju zdravlja. Jačajte svoj imunutet.

VAGA

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze neke informacije koje nisu sasvim tačne. Povedite računa o ljudima kojima ste okruženi a koji vam namerno prave neke spletke.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv dan na ljubavnom planu. Poznanstvo koje se desilo može da vodi do veoma lepe romanse. Imaćete puno lepih trenutaka.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera. Važno je da budete spremni da se odreknete loših navika i da nađete način da smanjite slatkiše. Moguće je da ćete biti skloni zdravstvenim problemima.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora ili za bilo kakve važne odluke na polju posla. Potrudite se da na ovom polju sada ne ulazite u važne promene.

LJUBAV: Prija vam flert ali niste spremni za ulazak u novu vezu. I dalje kod vas postoji veoma veliki strah od novih razočarenja na ovom polju. Potrebno vam je vreme da bi bili spremni za novu ljubav.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim problemima koji su vezani za srčani sistem pa o tome povedite računa.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao. Možete da očekujete da će sve ići veoma dobrim tokom za vas. Moguće je da nećete imat baš ni jedan razlog za brigu sada.

LJUBAV: Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, možete da očekujete da ćete sa njom ostvariti bliskiji odnos tokom današnjeg dana. Potrudite se da budete iskreni jedno prema drugome.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je pred vama. Očekuje vas faza u kojoj će vam veoma značiti da povećate unos vitamina. Odmarajte se više, san vam je takođe neophodan.

Sokovi voće napitak zdravlje vitamini

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana vas prati sreća gde god da se pojavite. Moguće je da ćete imati i neki dobitak! Potrudite se da date sve od sebe kako biste iskoristili povoljnu situaciju.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas pozitivne promene kao i želja da vaš odnos sa voljenom osobom napreduje. Moguće je da želite brak i zajednicu. Spremni ste za velike promene.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije. Očekuje vas dobar dan u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve zdravstvene probleme. Zadovoljni ste generalnim stanjem.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan na poslovnom planu. Sve ono što vas brine ćete rešiti lakše nego što mislite. Osećaj olakšanja će vam ispuniti i doneti vam radost.

LJUBAV: Ako imate partnera vaš odnos je stabilan. Slobodne Vodolije mogu da imaju priliku za novi flert i zaljubljivanje. Prepustite se svojim osećanjima i pustite da vas vodi srce.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih upala. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja pa o tome maksimalno povedite računa.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Potrebno je da budete dovoljno otvoreni u kontaktu sa vašim nadređenima kako bi rešili sve probleme. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poslovne izazove.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo u kojem ćete uživati. Spremni ste da ponovo poklonite svoje srce. Nova osoba ulazi u vaš život u pravo vreme.

ZDRAVLJE: Prolazna gavobolja je naglašena kod vas. Sve ukazuje na to da ćete imati neke manje probleme sa zdravljem i da ćete danas biti osetljiviji nego inače.

Četiri najkreativnija znaka Zodijaka!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 08:41 Oni izražavaju svoju kreativnost u svim poljima života! Foto: Shutterstock, ilustracija Iako se umetnici rađaju u svim znakovima, najviše se umetničkih duša ipak rađa u sledeća četiri znaka zodijaka. Bik Bikovi su veliki estetičari.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati