Banka, kartice, žena, novac
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete priliku da na neki način dokažete svoje sposobnosti, nakon čega će nadređeni imati bolje mišljenje o vama. Povoljan vam je današnji dan za posao.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Moguće je da maštate o deci i zajedničkoj budućnosti. Spremni ste da nova dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija. Važno je da budete fizički aktivni i da se trudite da održite dobru formu i kondiciju. Najbolje se osećate kada redovno vežbate i kada ste u formi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Pokazaćete svoje planove i želje kada je u pitanju posao. Spremni ste da vredno radite kako bi ih ostvarili. Možete da očekujete dobar dan za ostvarenje planove.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe iako niste sigurni da li će vaša veza potrajati na duže staze u budućnosti. Moguće je da ste ovaj put spremni da se prepustite riziku na polju emocija.

ZDRAVLJE: Radite na stvaranju zdravijih navika. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim problemima na ovom planu pa je važno da vodite računa o sebi.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Ako želite da ostvarite napredak na polju posla potrudite se da uradite sve ono što se od vas očekuje. Važno je da odgovorno prihvatite svoje poslovne zadatke danas.

LJUBAV: Trenutno vam prija vaša sloboda i niste spremni da se prema bilo kome obavežete na duže staze. Očekuje vas period u kojem ćete uživati da budete solo i slobodni.

ZDRAVLJE: Potrebno je da više vežbate i da radite na kondiciji. Posvetite se svom zdravlju. Možete da očekujete da ćete uspeti da se dovedete u dobro formu i da ćete biti zadovoljni sobom.

RAK

POSAO: Tražite način da ostvarite bolju zaradu ali za sada vam još nije data ta mogućnost. Budite strpljivi. Potrudite se da radite ono što možete kako bi napredovali.

LJUBAV: Lako ulazite u konflikte sa partnerom jer po pitanju zajedničke budućnosti imate različito mišljenje. Moguće je da ćete uskoro shvatiti da vam se putevi ipak razilaze.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Prilično ste osetljivi na polju zdravlja i važno je da povedete računa o sebi.

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da očekujete prilično dobar dan. Nema neočekivaanih promena i sve ide uobičajenim tokom. Bićete generalno zadovoljni poslovnim dešavanjima danas.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada biće potrebno da budete originalni- drugačiji od drugih. Važno je da ne odustajete i da budete uporni pa ćete osvojiti njeno srce.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa osetjivom kožom. Očekuje vas period u kojem ćete imati iritacije, crvenila i alregijske reakcije na koži. Moguć je i ekcem, problemi sa aknama itd.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa nadređenima. Potrudite se da to ne uzm previše maha. Zauzmite se za svoj stav ali budite spremni i na neke kompromise.

LJUBAV: Voljenoj osobi možete otvoreno da pokažete sve svoje sumnje i strahove. Ona će se potruditi da vam pomogne da bolje razumete sebe i da se oslobodite ograničenja.

ZDRAVLJE: Pluća su vam osetljiva. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme sa kašljem. Izbegavajte cigarete, duvanski dim, povedite više računa o svom zdravlju.

Rak pluća

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Dolazi vam prilika da napredujete i da dobijete veću odgovornost na poslu ali i bolju platu. Spremni ste da se posvetite svom poslu i da iskoristite šansu koja vam se ukazala.

LJUBAV: Današnji dan je jako povoljan. Kakav god da je vaš emotivni status, očekuju vas veoma pozitivne promene. Bićete zadovoljni i naćićete osobu sa kojom ćete deliti lepa osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete danas biti puni pozitivne energije i da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Nemate razloga za brigu.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve što se tiče posla vam ide od ruke. Bićete zadovoljni ishodom današnjeg dana. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ideje i planove na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena ali zauzvrat takođe očekuje maksimum sa vaše strane. Razvoj veze zavisi od vas. Odluka je na vama kuda će ta ljubavna priča ići.

ZDRAVLJE: Uši su vam podložne upalama i možete da budete skloni problemima po tom pitanju. Oko svega što vas muči se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Brzo završavate poslovne obaveze i nemate većih briga danas. Možete da očekujete prilično opušten dan u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Uživate u flertu sa osobom do koje vam je stalo ali se još uvek dvoumite da li da napravite konkretniji korak ka njoj. Moguće je da sa vaše strane postoji mala doza nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem danas. Imate puno energije u sebi. Povoljan vam je dan i sve bi trebalo da ide svojim tokom.

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete imati priliku da odmorite. Posao vam sada neće biti na listi prioriteta i bićete malo više okrenuti nekim drugim obavezama i problemima.

LJUBAV: Dolazi vam nova ljubav! Prepustićete se lepim emocijama koje vas ispunjavaju pozitivnom energijom. Ako ste u braku, odnos sa voljenom osobom se komplikuje.

ZDRAVLJE: Prija vam vežbanje i fizička aktivnost. Potrudite se da se redovno bavite sportom i da sa svoje strane radite ono što možete kako bi bili aktivniji po tom pitanju.

Devojka, žena, polje, ljubav, tuga

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Brojne obaveze vas očekuju i današnji dan može da vam bude jako napet, pa se pripremite za to. Važno je da budete dobro organizovani kako bi sve uspeli da postignete.

LJUBAV: Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada ali ga ona iz nekog razloga može odložiti za drugi dan. Moguće je da ćete imati i neke manje probleme u komunikaciji sa njom.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća. Pred vama je dan u kojem vam zdravlje neće biti baš sjajno. Najbolje bi bilo da posetite lekara ako postoji bilo kakav problem koji vas muči.

RIBE

POSAO: Današnji dan je povoljan za planiranje ili organizaciju nekog novog posla. Posvetite se detaljnoj analizi i bavljenju statistikom kako biste došli do pravih zaključaka.

LJUBAV: Iako ste stavili tačku na prošlost, osoba sa kojom ste bili u vezi pokušava da se vrati u vaš život. Teško vam je da je odbijete jer i dalje sa vaše strane ka njoj postoje neka osećanja.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima vas muče. Moguće je da ćete imati nekih problema sa kičmom. Potrudite se da ne dižete težak teret. Idite ma nasažu, opuštanje koje će vam prijati.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati