Posao, rad, biznis, žena, devojke, odelo, moda
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije za koje će vam trebati dosta strpljenja. Očekuje vas period u kojem ćete imati psolovne poteškoće.

LJUBAV: Ako ste slobodni nije dobar dan za početak nove veze. Danas biste lako mogli da odaberete sasvim pogrešnu osobu. Moguće je da ćete imati neke nestabilnosti ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Mogući su psihosomatski problemi kod vas danas. osetljivi ste i podložni raznim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da budete odgovorniji prema sebi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Pred vama je faza u kojoj će se poslovi otezai i odugovlačiti. Neke važne stvari nećete moći da razrešite lako. Posavetujte se sa saradnicima od poverenja.

LJUBAV: Deluje vam da vam da se partner promenio prema vama i da se ponaša prilično hladno. Moguće je da ćete se vi okrenuti nekim novim poznanstvima i šansama za flert.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu leđa bi mogli da vas prate u narednom periodu. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje u narednoj fazi. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije da biste napravili poslovnu promenu. Uljuljkali ste se na neki način u lažnoj sigurnosti. Važno je da malo raširite svoje vidike.

LJUBAV: Potrebno vam je vreme za razmišljanje o okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Moguće je da vam neće biti lako da rešite sve probleme koje imate.

ZDRAVLJE: Sklonost depresiji je naglašena. Pred vama je period u kojem ćete biti opterećeni raznim problemima i brigama. Posavetujte se sa psihoterapeutom oko svega.

RAK

POSAO: Moguće je da imate probleme na poslu. Niste ponosni na situaciju u koju ste sebe doveli ovaj put. Moguće je da ćete imati neke neočekivane komplikacije.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete novo poznanstvo i flert. Za sada bojažljivo pristupate svemu tome jer niste sigurni u kojem smeru će stvari da idu.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je predeo grudnog koša. Moguće je da ćete imati neke probleme i sa disajnim putevima. Budite malo obazriviji prema svom zdravlju u narednom periodu.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da imate neke nepredviđene okolnosti na poslovnom planu. Mogući su novi problemi. Potrudite se da se bolje organizujete na ovom polju u narednom periodu.

LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti na neki način dolazi do zahlađenja odnosa između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem ćete biti okrenuti vašim zajedničkim problemima.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Izbegavajte cigarete. Oko svega što vas muči biste trebali da se posavetujete sa vašim lekarom na vreme.

DEVICA

POSAO: Imaćete mogućnost da rešite neke važne dileme na ovom polju. Nove informacije vam sasvim spontano dolaze. Uspećete da ostvarite ono što želite na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za novu ljubav. Spremni ste da uradite sve što možete kako bi osvojili svoju simpatiju. Važno vam je da na ovom planu ostvarite svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije na polju zdravlja i idite redovno kod lekara.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati nove mogućnosti za posao. Rešenja vam dolaze iako niste uložili previše truda. Moguće je da je sada jednostavno sreća na vašoj strani.

LJUBAV: Rešili ste da preuzmete inicijativu i da pokažete svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Moguće je da će vaš odnos od današnjeg dana ići putem napredovanja.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja u narednom periodu. Skloni ste problemima sa zdravljem. Nije vam povoljna faza, nemate dovoljno energije i dosta toga vas opterećuje.

Zubar, zubi, kamenac, osmeh, stomatolog

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Polako prevazilazite poteškoće koje imate. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne rezultate.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan za flert. Osoba o kojoj imate lepo mišljenje od ranije, će pokazati svoje interesovanje prema vama. Možete da očekujete lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je period u kojem će vam stanje na polju zdravlja biti sasvim stabilno. Uživajte u lepom danu i posvetite sebi i svojim potrebama.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete se u poslovnom okruženju osećati jako dobro. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično opterećeni.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo koje će vam probuditi nove emocije. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na ovom polju. Sudbina je na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro i nemate tegobe. Povoljan je dan za intezivniju fizičku aktivnost koja bi mogla da vam prija. Očekuje vas dobro stanje na polju zdravlja.

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da povoljan dan. Vaši poslovni rezultati će biti iznad očekivanja koja ste imali. Posvetite se svojim planovima i uspećete da ih ostvarite.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Konačno jedno drugome otkrivate neke zanimljive detalje iz prošlosti. Možete da očekujete povoljnu atmosferu.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije i dobro se osećate u svojoj koži. Lepo ste raspoloženi i svoju pozitivnu energiju lako prenosite na ljude u vašem bliskom okruženju.

VODOLIJA

POSAO: Pozitivan dan je pred vama. Ne biste trebali da očekujete nove probleme i komplikacije na ovom polju. Svi poslovi idu onako kako ste ih planirali i pred vama je dobar period.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas dobra atmosfera za nova poznanstva. Zauzete Vodolije će imati lep dan sa voljenom osobom. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja u narednom periodu. Pred vama je jako dobra faza u kojoj ćete biti zadovoljni.

Drugarice, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare, domaćice

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Dolaze vam promene na polju posla. Novo radno mesto će vam u svemu odgovarati više od starog. Bićete zadovoljni okolnostima koje vam dolaze na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguće je da ste nestrpljivi po pitanju pokretanja novog ljubavnog poznanstva. Potrudite se da budete otvoreni i iskren prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Potrudite se da održavate dobru kondiciju koju ste stekli. Bavljenje sportom je veoma važno za vaše polje zdravlja.

Muškarci najviše "cvikaju" od žena rođenih u ovom znaku!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 10:03 Njih se i najjači plaše... Foto: Shutterstock, ilustracija Iako ozbiljan muškarac pored sebe sigurno želi ambicioznu, upornu i zrelu partnerku, većina njih ipak strahuje od žena rođenih u ovom horoskopskom znaku jer je njihova snaga neverovatna. Reč je, kako piše Your Tango, o ženama rođenim u znaku Ovna.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!